Τρόμος για παρέες εφήβων από συμμορία ανήλικων ληστών

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Ανήλικοι εναντίον ανηλίκων!

Εφιαλτικές στιγμές ζούσαν τον τελευταίο καιρό ανέμελες παρέες εφήβων, που έβγαιναν για τη βόλτα και τον καφέ τους, όταν ξαφνικά βρίσκονταν αντιμέτωπες με τα μαχαίρια τεσσάρων αμούστακων ληστών, ηλικίας από 18 έως και 12 χρόνων, ο μικρότερος!!!

Στην Αστυνομία Βορειοανατολικής Αττικής έφθαναν «βροχή» οι καταγγελίες από παιδιά, τα οποία μέσα στο σκοτάδι καταληστεύονταν και τρομοκρατούνταν στη θέα των μαχαιριών και των απειλών για τη ζωή τους από την άγουρη συμμορία.

Σε μία

από τις καταγγελίες κινητοποιήθηκε άμεσα η ομάδα ΔΙΑΣ και αστυνομικοί της καταδίωξαν και συνέλαβαν έναν 17χρονο, ελάχιστα λεπτά αφότου άρπαξε με την απειλή μαχαιριού χρήματα και κινητά από παρέα ανηλίκων.

Από την Αστυνομία ταυτοποιήθηκαν και τα στοιχεία των υπόλοιπων τριών. Σοκ υπέστησαν και οι αστυνομικοί όταν διαπίστωσαν ότι ιδιαίτερα οι δύο από τους αναζητούμενους είναι ηλικίας 12 και 15 χρόνων!

Η ίδια έρευνα αποκαλύπτει ότι η συμμορία των ανηλίκων έβγαινε για ληστείες βραδινές ώρες, εντόπιζε παρέες εφήβων και όταν θεωρούσαν τα σημεία κατάλληλα για απομόνωση έβγαζαν τα μαχαίρια και ανάγκαζαν τα έντρομα παιδιά να παραδώσουν το χαρτζιλίκι τους και τα κινητά τηλέφωνα.

Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί 12 περιπτώσεις ληστειών στις περιοχές Παπάγου, Ηράκλειο, Σύνταγμα. Ακρόπολη και Νέα Ιωνία.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο συλληφθείς 17χρονος έχει συλληφθεί και πάλι ακριβώς για τα ίδια αδικήματα! Με απόφαση των δικαστικών αρχών του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι. Τώρα μετά τη νέα σύλληψή του ο ανήλικος αντιμετωπίζει κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος ενώ η Αστυνομία ψάχνει να εντοπίσει και τους υπόλοιπους τρεις συνεργούς τους στην προσπάθειά της να αφοπλίσει την «άγουρη συμμορία»…

Το άρθρο Τρόμος για παρέες εφήβων από συμμορία ανήλικων ληστών εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα