Τροχαίο Βουκουρέστι – νεκρός: Στη Λάρισα η σορός του 53χρονου

Η σορός του άτυχου 53χρονου Νίκου Χλοψιού που έχασε τη ζωή του στο φονικό δυστύχημα με το λεωφορείο που σημειώθηκε στη Ρουμανία, επέστρεψε στη Λάρισα, έπειτα από σχεδόν μία εβδομάδα. Σύμφωνα με το onlarissa.gr, αφού ολοκληρώθηκε η νεκροψία στη σορό του με τον επικεφαλής της ιατροδικαστικής υπηρεσίας, Τζορτζ Κρίστιαν Κιουρκά, να την εξετάζει δηλώνοντας ότι έφερε πολλαπλά τραύματα σε κεφάλι και θώρακα, με αποτέλεσμα η αιτία θανάτου να είναι τραυματική, ήρθε η ώρα για το ύστατο χαίρε στον άτυχο

οικογενειάρχη. Η σορός του 55χρονου έφθασε στη Λάρισα και αύριο Παρασκευή προπαραμονή Πρωτοχρονιάς στις 11 π.μ. θα τελεστεί η κηδεία του στον Ι.Ν. Πέτρου και Παύλου.

Στη Λάρισα έφτασε και η σύζυγός του Δήμητρα που ήταν μαζί του στο λεωφορείου και είχε νοσηλευτεί με τραυματισμό σε νοσοκομείο της Ρουμανίας. Η τελευταία πράξη στο δράμα της οικογένειας από τη Λάρισα που για μια εβδομάδα από τη στιγμή που συνέβη το μοιραίο την περασμένη Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου, ζει έναν «Γολγοθά». Παράλληλα, έτοιμοι να κινηθούν νομικά κατά των ρουμανικών Αρχών αλλά και των δύο τουριστικών γραφείων σε Βόλο και Λάρισα, είναι οι επιβάτες του λεωφορείου. Η επιβάτισσα κ. Θερσίτη τονίζει: «Θα κινηθώ νομικά, μακάρι να ήμασταν όλοι τραυματισμένοι και να ζούσε ο άνθρωπος. Δυστυχώς, τώρα που υπάρχει νεκρός και επειδή ήδη στη Ρουμανία έχουν γίνει κι άλλα ατυχήματα στο ίδιο σημείο, όταν ξεμπερδέψουμε από όλα αυτά και την κηδεία, σιγά-σιγά θα οργανωθούμε για να κινηθούμε νομικά και προς τα δύο τουριστικά γραφεία, του Βόλου και της Λάρισας, αλλά και προς τις ρουμανικές Αρχές».

Keywords
Τυχαία Θέματα