Τροχαίο Κοζάνη: Αυτοκίνητο έπεσε σε βιτρίνα -Σε κρίσιμη κατάσταση ο οδηγός

Ενας 47χρονος οδηγός στην Κοζάνη έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω σε βιτρίνα καταστήματος. Οπως αναφέρει το kozanimedia, το ατύχημα έγινε στις 18.45, με τον οδηγό, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, να αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και να χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Καβάλησε το πεζοδρόμιο και έπεσε στο κατάστημα, ενώ σύμφωνα με μάρτυρες, οριακά γλίτωσε μία γυναίκα η οποία βρισκόταν σε απόσταση αναπνοής με το παιδάκι της σε καρότσι.

Από καθαρή τύχη δεν τραυματίστηκε κανείς, ενώ ο οδηγός έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο

της πόλης της Κοζάνης, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Φέρεται μάλιστα να είναι σε κρίσιμη κατάσταση λόγω του προβλήματος υγείας που παρουσίασε ενώ οδηγούσε.

Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που η δημοτική αστυνομία αφαιρεί τις πινακίδες από FerrariΤα καυτά φιλιά τής Κάρα Ντελεβίν με τη σύντροφό της στις κερκίδες του ΓουίμπλεντονΧτυπημένος από κορονοϊό «έφυγε» ο Αυγερινός: «Δεν ήμασταν εμβολιασμένοι από πεποίθηση»Ομογενής ετών 89 έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και γίνεται viral στο TikTokΕπιστήμονες κατάφεραν να δημιουργήσουν ενέργεια από την υγρασία του αέραΓιατί το «νησί της γάτας» κινδυνεύει να μείνει χωρίς αιλουροειδή
Keywords
Τυχαία Θέματα