Τριαντάφυλλος ηλικία: Πόσο χρονών είναι ο τραγουδιστής

Το Survivor επέστρεψε και έχει ξεκινήσει πολύ δυναμικά. Διάσημοι και Μαχητές βιώνουν τις δύσκολες συνθήκες επιβίωσης ήδη από τις πρώτες βδομάδες. Ενώ όπως ήταν αναμενόμενο και στα δύο στρατόπεδα έχουν αρχίσει να δημιουργούνται ορισμένες κλίκες παικτών. Κάτι που έχει φανεί από τα πρώτα αγωνίσματα είναι ότι η ομάδα των Διάσημων, σε σχέση με αυτή των μαχητών, με ελάχιστες εξαιρέσεις, δεν έχει έναν αθλητικό κορμό. Αυτός είναι και ο λόγος που στα αγωνίσματα που απαιτούνται ταχύτητα και αντοχή οι Μαχητές έχουν το προβάδισμα.

Οι

Διάσημοι παρ’ όλα αυτά προσπαθούν, παίρνουν νίκες. Κυρίως όμως καταφέρνουν να έχουν ένα πιο ήρεμο κλίμα στην παραλία τους. Από την πρώτη στιγμή ο παίκτης που ξεχώρισε, όχι τόσο για τα αθλητικά του προσόντα, αλλά κυρίως για τον χαρακτήρα του ήταν ο Τριαντάφυλλος. Ο γνωστός τραγουδιστής γνωρίζει ότι δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με κάποιους από τους Μαχητές ωστόσο προσπαθεί να συνεισφέρει με την εμπειρία του και παράλληλα με πείσμα να παίρνει και νίκες για την ομάδα του. Κάθε φορά που προβάλλεται το επεισόδιο του Survivor ο Τριαντάφυλλος καταφέρνει να στρέφει τα βλέμματα πάνω του, με το όνομά του να φιγουράρει στα πρώτα trend.

Ο γνωστός τραγουδιστής στην αρχή του Survivor είχε αναφερθεί στην ηλικιακή διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στους Διάσημους και τους Μαχητές. Ο ίδιος μιλώντας για τον εαυτό του, τόνισε πως πικράθηκε από την αρχική ειρωνεία των Μαχητών για το θέμα των ηλικιών. Μετά από όλο αυτό το σκηνικό, επόμενο ήταν οι χρήστες να αναζητήσουν ποια είναι τελικά η ηλικία του Τριαντάφυλλου.

Ο γνωστός τραγουδιστής, Τριαντάφυλλος, έχει γεννηθεί στις 20 Ιουνίου του 1977 στη Ρόδο. Επομένως είναι 43 ετών!

Keywords
Τυχαία Θέματα