Τρέμουν ενδεχόμενο αποκλεισμό στον Ολυμπιακό

Έντονη ανησυχία προκαλεί στο «στρατόπεδο» του Ολυμπιακού το ενδεχόμενο αποκλεισμού των ελληνικών ομάδων από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η FIFA ετοιμάζεται να τιμωρήσει με σκληρό τρόπο την απόφαση του Σταύρου Κοντονή να παρέμβει στο αυτοδιοίκητο ελληνικού ποδοσφαίρου, με τις συνέπειες -και- για τους «ερυθρόλευκους» να είναι τεράστιες.

Ενδεικτικό αποτελεί το γεγονός ότι εκτός από τον προγραμματισμένο για τις 4 Μαΐου

φιλικό αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα, δεν έχει γίνει καμία ενέργεια για εξεύρεση αντιπάλων ενόψει της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Αυτό συμβαίνει διότι σε περίπτωση ποδοσφαιρικού… grexit τα διεθνή φιλικά θα απαγορεύονται και η αλήθεια είναι ότι σε μία τέτοια εξέλιξη τις μεγαλύτερες συνέπειες θα νιώσουν στο «πετσί» τους οι πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο Ολυμπιακός θα χάσει πακτωλό χρημάτων!

Αυτό θα συμβεί γιατί όχι μόνο θα χάσουν τον πακτωλό χρημάτων που εξασφάλιζαν -σχεδόν- κάθε χρόνο από τη συμμετοχή τους στο Champions League, αλλά διότι η λειτουργία του συλλόγου έχει χτιστεί σε διαφορετικά πρότυπα από τους αντιπάλους τους.

«Πονοκέφαλος» και στις μεταγραφές

Δύσκολα λοιπόν θα καταφέρει ο Ολυμπιακός να πείσει παίκτες εγνωσμένης αξίας να έρθουν ή να παραμείνουν στο ρόστερ του, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Μάρκο Σίλβα.

Επίσης, εμπόδια θα σταθούν και στις πωλήσεις παικτών σε ομάδες του εξωτερικού, τακτική που έχει αποφέρει σπουδαία έσοδα στα ταμεία του συλλόγου.

Keywords
Τυχαία Θέματα