Τρέμε Κέιτ! Έρχεται η βασίλισσα Λετίθια!

Η ξαφνική παραίτηση του Χουάν Κάρλος (Juan Carlos) από τον ισπανικό θρόνο παραδίδει το στέμμα στον υιό Φελίπε (Felippe) μια ώρα νωρίτερα, κάνοντας τη σύζυγό του, την κοινή θνητή Λετίθια Ορτίθ, βασίλισσα. Και όπως είναι φυσικό, άρχισαν τα όργανα!

Εκτός από τα πολλά που ανασύρθηκαν για τον μπερμπάντη απερχόμενο βασιλιά που λέγεται ότι την είχε «πέσει» μέχρι και στην πριγκίπισσα Νταϊάνα (Diana), η κουβέντα στρέφεται γύρω από τη 41χρονη πρώην δημοσιογράφο με πολλά μέσα να εστιάζουν και στα κοινά που αυτή έχει με την επίσης κοινή θνητή που μία μέρα θα γίνει βασίλισσα της Βρετανίας,

Κάθριν (Catherine) πρώην Κέιτ Μίντλετον .

Βέβαια, για τα βρετανικά ΜΜΕ, τα κοινά των δύο γυναικών εστιάζονται αποκλειστικά στη μη γαλαζοαίματη καταγωγή τους, στα καστανά μαλλιά τους και στην απαράμιλλη κομψότητά τους. Μέχρι εκεί. «Γιατί η δική τους η πριγκίπισσα έχει πολλούς σκελετούς στην ντουλάπα της», διαβάζουμε στην DailyMail. Εν συντομία, λοιπόν, και χωρίς να υποβαθμίζουμε τα στυλιστικά κοινά των δύο μοντέρνων Σταχτοπούτων (!) θυμίζουμε ότι η Λετίθια ήταν 31ός ετών όταν γνώρισε τον τότε διάδοχο και εργαζόταν ως δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ειδήσεων σε ισπανικό τηλεοπτικό κανάλι. Το είχε δηλαδή το παρελθόν της. Δεν ήταν μαθήτρια, όπως η Κέιτ.

Έναν χρόνο αργότερα παράτησε τη δουλειά της και αμέσως μετά ανακοινώθηκαν οι αρραβώνες, και μετά οι γάμοι με το ζεύγος να έχει σήμερα δύο κόρες. Έλα όμως που η 41ός ετών σήμερα Λετίθια «φέρνει απίστευτα σκάνδαλα μαζί της στον θρόνο», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η Mail.

Ένας άγνωστος -πολιτικός- γάμος με έναν συγγραφέα 9 χρόνια μεγαλύτερό της και ένα διαζύγιο, η πλαστική που έκανε στη μύτη της το 2008 και η έντονη φήμη για έκτρωση που φέρεται να έχει κάνει έναν χρόνο πριν γνωρίσει τον πρίγκιπά της δεν είναι σίγουρα τα «δυνατά» χαρτιά της Λετίθια, «όσο καλά και αν κοπιάρει την Κέιτ στο ντύσιμο», λένε οι Άγγλοι. Μαζί με αυτά τα "ράμματα" για τη γούνα της, η δυσφορία του λαού που τη χαρακτηρίζει «αγέλαστη» και «απόμακρη» δεν βοηθά την κατάσταση. Τελικά, μήπως αν προσέξει λίγο τις φουστίτσες που φοράει, δεν έχει και πολλά να φοβηθεί η Κέιτ; Άσε που εκείνη έχει δρόμο ακόμη. Προηγείται ο πεθερός Κάρολος του συζύγου της και η γιαγιά Ελισάβετ δεν φαίνεται διατεθειμένη να τον αφήσει τον θρόνο πριν από την ώρα της.

Keywords
Τυχαία Θέματα