Τρεις μουσικές βραδιές στον Κήπο, γεμάτες… Ελεωνόρα Ζουγανέλη!

Κλείνοντας τη μεγάλη καλοκαιρινή της περιοδείας, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη θα ταξιδέψει για τρεις βραδιές, το κοινό, που θα παρευρεθεί στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών το Σάββατο 20, την Κυριακή 21 και τη Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου, στις 9 το βράδυ με τη συναυλία της με τίτλο: «Η δύναμη σου, δύναμη μου…».

Με τη φωνή της, το πάθος της και τη σκηνική της παρουσία, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη καταθέτει με αυτοπεποίθηση την απόλυτα δική της ταυτότητα, το «soundtrack της δικής της γενιάς», που χωράει επιλογές μιας

παγκόσμιας μουσικής σκηνής, διαφορετικές κουλτούρες, τολμηρές μίξεις, αλλά και αναδρομή στα νεανικά και στα πιο πρόσφατα μελωδικά βιώματά της.

Πάνω στη σκηνή, παρέα με τους μουσικούς της, θέλει πρώτα η ίδια να παρασύρεται από τις μελωδίες και τον λυρισμό τους, έτσι ώστε να μπορεί να μαγεύει και το κοινό της με τις ερμηνείες της. Μαζί της, θα είναι η Αφροδίτη Παπαχριστοδούλου και μια ομάδα μουσικών, που αποτελείται από τους Ευριπίδη Ζεμενίδη (κιθάρα), Νίκο Πασσαλίδη (έγχορδα), Γιώργο Θεοδωρόπουλο (πλήκτρα), Παρασκευά Κίτσο (μπάσο) και Γιάννη Αγγελόπουλο (τύμπανα).

Συντελεστές

Ενορχηστρώσεις: Ευριπίδης Ζεμενίδης, χειρισμός φωτισμού: Βασίλης Καραμούζης, σχεδιασμός ήχου: Νίκος Παππάς – Αργύρης Λιανός.

Πληροφορίες

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών – Κήπος: Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη, Αμπελόκηποι – Αθήνα, τηλ.: 210 7282333. Τιμές εισιτηρίων: προπώληση: 10 ευρώ, κατά την είσοδο: 12 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα