«Τρεις αδερφές μόνο...» στο Vault

Ο Πολυχώρος Vault παρουσιάζει την παράσταση της ομάδας «Theater can kill» «Τρεις αδελφές μόνο...», εμπνευσμένη από το έργο του Άντον Τσέχωφ «Οι τρεις αδελφές», σε κείμενο και σκηνοθεσία Μαρίας Κυριάκη.

Γιατί το ανθρώπινο κύτταρο γεννήθηκε για να αντιστέκεται, γιατί η επανάσταση τελικά ξεκινάει μέσα από τα σπίτια μας, μέσα απ’ τις καρδιές μας. Και είναι πάνω απ’ όλα η «αγάπη»... Η Όλυα, η Μάσσα κι η η Ειρήνα, σήμερα, μόνες τους, θύματα της αποτυχίας του υπαρκτού σοσιαλισμού, μετανάστριες

στην Αθήνα της κρίσης, ίδιες με τις προγιαγιάδες τους, μα και πολύ διαφορετικές. Στην εκδοχή αυτή θα ανιχνεύσετε μόνο μια μακρινή ανάμνηση του σπιτιού των τριών αδελφών, θα δείτε τις σκιές των προγόνων να ζωντανεύουν μέσα από τις σκέψεις των μακρινών απογόνων τους, θα δείτε και πάλι την ελπιδοφόρα αγωνία της Ειρήνας, την καρτερικότητα και την υστερία της Όλυας, την πλήξη και τον ερωτισμό της Μάσσας αλλά τώρα σε τόπο ξένο, την Ελλάδα της κρίσης, που φλέγεται όπως φλέγονταν κάποτε η πόλη τους, αφήνοντας πίσω στάχτες και γκρεμισμένα όνειρα, αφήνοντας επίσης ελπίδες για ένα αύριο, εκατό, διακόσια χρόνια μετά, που άνθρωποι επιτέλους θα έχουν κερδίσει την ευτυχία και θα έχουν κατακτήσει την πρόοδο. Προς τιμήν του Τσέχωφ που λάτρευε την κωμωδία, στη διασκευή μας υπάρχει έντονο το στοιχείο του χιούμορ κι οι κωμικές ανατροπές. Γενική είσοδος: 10 ευρώ. Μειωμένο: 5 ευρώ (Φοιτητές/ Μαθητές / Σπουδαστές/ Κάτοχοι Κάρτας Πολυτέκνων (ΑΣΠΕ)/ ΑμΕΑ/Κάτοχοι Κάρτας Ανεργίας (ΟΑΕΔ)). Μελενίκου 26, Γκάζι, Βοτανικός. Τηλέφωνα: 213 0356472/6945993870.

Keywords
Τυχαία Θέματα