Τρέχουν και δεν φτάνουν!

Δεν είναι ευχάριστα τα νέα που υπάρχουν για το ελληνικό μπάσκετ. Διαβάστε τι αναφέρει το ρεπορτάζ της στήλης «Sdog Pick n' Scroll» για την χρονιά που έρχεται...

Ο ΟΠΑΠ λοιπόν, σχεδιάζει για την επόμενη σεζόν δραστική μείωση στην χορηγία που κάνει στο μπάσκετ. Μιλάμε για μείωση της τάξεως του 30% την οποία έχει αποφασίσει ο ΟΠΑΠ. Μάλιστα,πληροφορίες του sportdog

αναφέρουν πως ήδη κάποιες ομάδες είναι ενήμερες για τις εξελίξεις!

Αν ισχύει κι εφόσον είναι έτσι, οι ομάδες πρέπει να δραστηριοποιηθούν από τώρα. Όχι την τελευταία στιγμή να τρέχουν... στην τούρλα του Σαββάτου!

Θα πρέπει να βγουν στην αγορά, να παρουσιάσουν πρόγραμμα, να κάνουν πιο ελκυστικό τον τρόπο που «πουλάνε» το προϊόν κι όχι να ικετεύουν γονυπετείς τους Δημόσιους φορείς και στο τέλος να αποδέχονται ό,τι... ψίχουλα ή κομμάτι τους πετάνε.

Μάρτη έχουμε! Μέχρι τον Σεπτέμβρη υπάρχουν 6-7 μήνες για να τρέξουν ιδέες και προγράμματα, να κτυπήσουν πόρτες, να πάψουν να εξαρτώνται από το Δημόσιο!

Γιατί 30% μείωση (από τον ΟΠΑΠ) δεν είναι μικρό πράγμα. Είναι μεγάλο πλήγμα, αλλά και ευκαιρία για ΔΡΑΣΗ. Ξυπνάτε κύριοι!

πηγη:sportdog

Keywords
Τυχαία Θέματα