«Τρέχουμε στην Ηλιούπολη»

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Ηλιούπολης σε συνεργασία με την Τ.Ε. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Αθήνας και το Δήμο Ηλιούπολης πραγματοποιούν την Κυριακή 16 Ιουνίου αγώνα δρόμου 5χλμ. εκτός σταδίου, με την επωνυμία «Τρέχουμε στην Ηλιούπολη». Παράλληλα με το λαϊκό δρόμο θα διεξαχθεί αγώνας δρόμου 1.000 μέτρων για μαθητές δημοτικών σχολείων και γυμνασίων.

Ο αγώνας των 5χλμ θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους

παρακάτω όρους:

Εκκίνηση: ώρα 10:00 π.μ. Αθλητικό Κέντρο «Χαλικάκι». Τερματισμός: Πλατεία Εθνικής Αντίστασης.

Ο αγώνας δρόμου 1.000μέτρων θα ξεκινήσει από την Πλατεία Εθνικής Αντίστασης με ώρα εκκίνησης 11:00 π.μ. και θα ολοκληρωθεί και πάλι εκεί.

Διαδρομή: Η αγωνιστική διαδρομή είναι εξ΄ ολοκλήρου ασφαλτοστρωμένη, επίπεδη, με σχεδόν μηδενική υψομετρική διαφορά και για της δύο κατηγορίες δρόμων.

Για τους δρομείς του λαϊκού δρόμου η διαδρομή είναι 5 χλμ και είναι η εξής:

Αθλητικό Κέντρο Χαλικάκι - Ευρυδίκη – Γράμμου - Πλατεία Ανεξαρτησίας -Λεωφόρος Δημοκρατίας – Διγενή - Λεωφόρος Αλέξανδρου Παναγούλη -Στέφανου Σαράφη - Λεωφόρος Ανδρέα Παπανδρέου - Πλατεία Κανάρια (Καραϊσκάκη) - Λεωφόρος Μαρίνου Αντύπα - Πλατεία Παλαιών Πατρών Γερμανού – Κοτζιά - Πλατεία 25ης Μαρτίου - Λεωφόρος Κυπρίων Αγωνιστών -Ελευθερίου Βενιζέλου - Πλατεία Εθνικής Αντίστασης.

Δικαίωμα συμμετοχής

A) Ο Λαϊκός δρόμος είναι ανοιχτός λαϊκός αγώνας και επιτρέπεται η συμμετοχή αθλητών και αθλητριών εγγεγραμμένων ή μη στο ΣΕΓΑΣ.

Στον αγώνα δρόμου 1000μ δικαίωμα συμμετοχής έχουν μαθητές και μαθήτριες Γυμνασίου καθώς και Δημοτικού, αφού προσκομίσουν κατά την εγγραφή τους υπεύθυνη δήλωση γονέα ή κηδεμόνα.

Νικητές θα είναι όλοι όσοι συμμετάσχουν και στους δύο αγώνες.

-Σε όλους τους αθλητές που θα τερματίσουν στους αγώνες, θα απονεμηθούν αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής.

Χρηματικά έπαθλα δεν προβλέπονται.

Εγγραφές

Οι εγγραφές και για τους δύο αγώνες γίνονται ηλεκτρονικά με email ή απευθείας στα Γραφεία του συλλόγου Τυρταίου 1-3 Ηλιούπολη 17:30-20:30 από Δευτέρα εως Παρασκευή ή με fax μέχρι τηνΤεταρτη12 Ιουνίου 2013.

ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ καμία συμμετοχή χωρίς να έχει προηγηθεί δήλωση συμμετοχής μέχρι την παραπάνω ημερομηνία.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 210-9916386

Fax: 210-9954145

e-mail:[email protected]

web – site:www.ilioupolis-ac.gr

Ιατρική κάλυψη

Ο Λαϊκός δρόμος 5χλμ, καθώς και ο αγώνας των 1χλμ θα έχουν πλήρη ιατρική κάλυψη.

Ασθενοφόρα, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό θα βρίσκονται στην αφετηρία, της διαδρομής και στον τερματισμό του Λαϊκού δρόμου και των 1.000μ

Σε κάθε περίπτωση όμως, όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με δική τους αποκλειστικά ευθύνη.

Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ότι συμβεί, κατά την διάρκεια του αγώνα, σχετικά με θέματα ΥΓΕΙΑΣ που οφείλονται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου.

Από τους διοργανωτές δεν θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις για κανένα αθλητή-τρια, αφού όλοι οι συμμετέχοντες-ουσες αγωνίζονται με δική τους αποκλειστικά ευθύνη.

Τροφοδοσία αθλητών

Κατά την διάρκεια του αγώνα θα διατεθούν στους αθλητές του Λαϊκού Δρόμου εμφιαλωμένο νερό, σε ένα (1) σταθμό καθώς και στον τερματισμό.

Παραλαβή αριθμών

Οι αριθμοί συμμετοχής θα δίνονται στην Αφετηρία πριν την έναρξη του αγώνα, (08:30π.μ.- 09:30π.μ.), καθώς και την προηγούμενη μέρα των αγώνων, από τις 15:00 μ.μ.-20:00 μ.μ. στα γραφεία του συλλόγου, Τυρταίου 1-3 Ηλιούπολη.

Keywords
Τυχαία Θέματα