Τουλάχιστον 70 ώρες βίντεο ανεβαίνουν κάθε λεπτό στο Youtube!

Το Youtube συνεχίζει την εκπληκτική πορεία του, που ξεκίνησε πριν από 7 χρόνια, αλλάζοντας τα μέχρι τότε δεδομένα στο διαδίκτυο και όχι μόνο. Πλέον, η δημοφιλέστερη υπηρεσία προβολής βίντεο στον κόσμο έχει άπειρο όγκο δεδομένων στους server της, λόγω των πολλών βίντεο που φιλοξενεί.

Σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά της ιστοσελίδας, κάθε λεπτό που περνάει, οι χρήστες ανεβάζουν στο YouTube

βίντεο διάρκειας 72 ωρών. Το μέγεθος σίγουρα είναι από μόνο του εντυπωσιακό, όμως αυτό που έχει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι ότι μόλις 8 μήνες πριν ο αριθμός αυτός ήταν μόνο 48 ώρες, κάτι που δείχνει και τη ραγδαία ανάπτυξη του youtube.

Όμως, τα τεράστια και εξωπραγματικά νούμερα αφορούν στην προβολή των βίντεο αυτών, καθώς κάθε μήνα 800 εκατομμύρια άτομα επισκέπτονται την υπηρεσία και παρακολουθούν βίντεο συνολικής διάρκειας 3 δισεκατομμυρίων ωρών!

Μάλιστα, σύμφωνα με τα διαθέσιμα στατιστικά οι πιο πάνω αριθμοί στο μέλλον θα είναι ακόμη μεγαλύτεροι, καθώς το site δεν μένει σταθερό, αλλά συνεχίζει να αναπτύσσεται με ρυθμούς της τάξης του 20-25%, ενώ σε πολύ λίγο καιρό θα μπορεί να γίνει το νούμερο ένα site σε επισκεψιμότητα, αν συνεχίσει με την ίδια πορεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα