Τούμπα επεισόδια: Πρόστιμα και μία σύλληψη στη συγκέντρωση οπαδών του ΠΑΟΚ

Τούμπα επεισόδια: Στην βεβαίωση προστίμων για άσκοπη μετακίνηση σε αρκετά άτομα, που συγκεντρώθηκαν χθες έξω από το γήπεδο της Τούμπας με αφορμή τη συμπλήρωση 94 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία. Επίσης, οι αστυνομικοί προχώρησαν σε πέντε προσαγωγές εκ των οποίων η μία μετατράπηκε σε σύλληψη.

Σημειώνεται ότι χθες το βράδυ άνδρες της ΕΛΑΣ

έκαναν συστάσεις στους οπαδούς να αποχωρήσουν από το σημείο, ωστόσο εκείνοι δεν υπάκουσαν και παρέμειναν συγκεντρωμένοι έξω από το γήπεδο της Τούμπας φωνάζοντας συνθήματα για την ομάδα τους. Λίγο αργότερα, δυνάμεις των ΜΑΤ επιχείρησαν να διαλύσουν τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και ακολούθησε ένταση.

Δείτε το βίντεοΔείτε ακόμηΑντιδράσεις για τη φωτογραφία του Μουτζούρη σε καφενείο – Την “κατέβασε” μετά τις καταγγελίεςΣτους 119 οι νεκροί -Πέθανε 35χρονος, χωρίς υποκείμενο νόσημα«Περαστικά κύριε Περικλή» – Η στιγμή που 79χρονος βγαίνει από τη ΜΕΘΜια νέα πραγματικότητα: Πώς θα είναι η ζωή μας μετά τον Covid 19Προειδοποίηση Μόσιαλου: Η χαλάρωση των μέτρων μπορεί να προκαλέσει διασπορά του κορονοϊούΑντίστροφη μέτρηση για άρση των μέτρων – Ποια η πιθανή ημερομηνία1.443 νεκροί σε ένα 24ωρο στις ΗΠΑ -Μείωση του ημερήσιου αριθμού θανάτωνΣτο σπίτι με τη Μαρέβα και τα παιδιά – Το Πάσχα του Κυριάκου Μητσοτάκη (pics)Κεραμέως: «Προτεραιότητά μας, οι Πανελλαδικές»Θα πάμε τελικά διακοπές; Τι λέει ο καθηγητής Νίκος ΣύψαςΗ ζωή νικά τον κορονοϊό – Γενέθλια στο νοσοκομείο Ξάνθης! (vid)
Keywords
Τυχαία Θέματα