Του έδωσε... τα κλειδιά!

ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ τον Λεονάρντο Ζαρντίμ από την πρώτη μέρα που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας ο μεγαλομέτοχος των νταμπλούχων Ελλάδος Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού σε συνεχόμενες επαφές που

είχε με τον Πορτογάλο τεχνικό τού κατέστησε σαφές ότι θα γίνουν όσες μεταγραφές επιθυμεί, ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί ανταγωνιστική στο Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς εκεί θα πέσει το βάρος της επόμενης περιόδου. Ο Ζαρντίμ κλήθηκε από τον πρόεδρο της ομάδας να κάνει τις επιλογές του σε όλες τις θέσεις που χρειάζονται μεταγραφές και μάλιστα του δόθηκε μια μακρά λίστα από παίκτες, προκειμένου να κάνει τις τελικές του επιλογές!

ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ, ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ Ολυμπιακό, έχει κάνει και ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ο οποίος έχει θέση και λόγο στην ομάδα. Πάντως οι φίλοι της ομάδας δεν έχουν δει με καλό μάτι την προοπτική αυτή, καθώς ξέρουν ότι και πέρσι οι προτάσεις του Σέρβου δεν ήταν ό,τι καλύτερο για τον Ολυμπιακό. Θυμίζουμε ότι οι επιλογές του Ντάρκο ήταν ο Φέισα, ο Κάταϊ και ο Γκρίμπιτς. Ο πρώτος είναι μόνιμα τραυματίας και οι άλλοι δυο δεν… έκαναν καν σεφτέ στο λιμάνι, αφού δόθηκαν δανεικοί… δεξιά και αριστερά!

ΦΡΙΚΑΡΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΩΝ 8 ΕΚ. ΕΥΡΩ, που υπάρχουν διαθέσιμα και αμέσως έβγαλαν ανακοίνωση, διαψεύδοντας το συγκεκριμένο δημοσίευμα. Είναι δεδομένο το μεγάλο οικονομικό πρόβλημα που υπάρχει στον σύλλογο και οι διοικούντες αυτή την στιγμή, με πρώτο τον Γιάννη Αλαφούζο, περιμένουν μια… χείρα βοηθείας από τους φίλους της ομάδας. Οπότε λογικό είναι δημοσιεύματα που παραποιούν την αλήθεια να τον ενοχλούν, όσο αφορά το πλάνο που έχει φτιάξει για την σωτηρία του «τριφυλλιού». Πάντως στον Παναθηναϊκό μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα… πατάνε καλύτερα, όσο αφορά τον προγραμματισμό για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, καθώς ποντάρουν πολλά στην εμπειρία, αλλά και στο μάτι του Πορτογάλου για τον σχηματισμό του νέου ρόστερ!

ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΜΑΝΩΛΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ, ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ πως είχε επαφές με τον Ολυμπιακό από καιρό και χωρίς καν να τους ειδοποιήσει. Φυσικά με… κραυγές εντυπωσιασμού δεν μπορούν να πετύχουν κάτι, καθώς εδώ και καιρό είχαν καταλάβει πως το μέλλον του παίκτη είναι αλλού. Το είχαν καταλάβει από τότε που δεν μπορούσαν να του δώσουν 150.000 ευρώ για να τον… δέσουν στην Ένωση και να τον πουλήσουν με περισσότερα χρήματα στο μέλλον. Πλέον τώρα όλα αυτά είναι μόνο για… εσωτερική κατανάλωση και για να μην τους κράξει ο κόσμος. Όμως δεν είναι μόνο οι λανθασμένοι χειρισμοί στο θέμα Μανωλά! Γενικά στην ΑΕΚ δείχνουν να έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά και να μην μπορούν να αντιδράσουν, αφήνοντας τον ιστορικό σύλλογο να διαλύεται!

ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΙΘΑΝΑ ΚΑΙ ΑΠΙΘΑΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ καθημερινά! Το τελευταίο αφορά τον Τραϊανό Δέλλα, ο οποίος αποφάσισε να... κρεμάσει τα παπούτσια του, αλλά στην ΑΕΚ ψάχνουν με ποιον τρόπο θα τον «εκμεταλλευτούν» στη συνέχεια. Ήδη υπάρχει η σκέψη να του προταθεί η θέσ

Keywords
Τυχαία Θέματα