Τόνια Σωτηρόπουλου: Απόλαυσε την ερωτική σκηνή με τον Daniel Craig!

Η Τόνια Σωτηροπούλου έκανε ένα πέρασμα καλεσμένη του Θοδωρή Κουτσογιαννοπουλου, στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και αποκάλυψε λεπτομέρειες για την συμμετοχή της στην ταινία του James Bond: «Skyfall».

Δεν δίστασε να αποκαλύψει γελώντας ότι της έδωσαν τον ρόλο, επειδή την λυπήθηκαν!

Όσο για τα κακόβουλα σχόλια που έχει ακούσει εδώ στην Ελλάδα, ότι η συμμετοχή της στην ταινία διήρκησε μόλις ένα λεπτό, είπε: «Επειδή η Ελλάδα σαν νοοτροπία πάντα θα βγούμε να πούμε κάτι αρνητικό, ακόμα κι αν το σύνολο είναι θετικό. Θα πουν εντάξει τι κάνει; ένα πολύ μικρό ρόλο. Που είναι κι αυτό που υποστηρίζω κι εγώ, όσο περήφανη κι αν είμαι. Και απλά στην πρεμιέρα για να αποφύγω οποιοδήποτε άβολο σχόλιο, λέω καλησπέρα σας, έχετε μπροστά σας το ένα λεπτό της ταινίας!».

Όσο για την πολύ καυτή ερωτική σκηνή με τον Daniel Craig, ο οποίος την «στριμώχνει» πάνω στον τοίχο και η οποία ήταν ακόμα πιο πικάντικη πριν την «ψαλιδίσουν», είπε: «Το απήλαυσα πάρα πολύ. Ο Daniel με βοήθησε πολύ, ήταν πολύ χαλαρός. Απλά το κοροϊδεύαμε κάπως αυτό. Κάναμε πλάκα. Ήταν αρκετά άβολο αρχικά, γιατί δεν γνωριζόμασταν!

«Ήμασταν μόνο ο Craig, εγώ, ο κάμεραμαν και ο οπερατέρ. Ούτε ο σκηνοθέτης δεν ήταν εκεί. Μας έβλεπε απέξω σε μόνιτορ».

Keywords
Τυχαία Θέματα