Τον Σίνγκλετον παίρνει ο Παναθηναϊκός

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Του Σωτήρη Τριανταφύλλου

Σύμφωνα με tweet του έγκυρου επί μπασκετικών θεμάτων Ισραηλινού δημοσιογράφου Ντέιβιντ Πικ, ο Κρις Σίνγκλετον θα αποκτηθεί τελικά από τον Παναθηναϊκό παρ΄ ότι ο Αμερικανός φόργουορντ έδειχνε να χάνεται για το τριφύλλι. «Ο Παναθηναϊκός και ο πρώην φόργουορντ του ΝΒΑ, Κρις

Σίνγκλετον ήρθαν σε συμφωνία για συμβόλαιο 1+1 χρόνου», έγραψε χαρακτηριστικά ο Πικ στον λογαριασμό του στο Twitter και τις επόμενες μέρες, αν όχι ώρες, αναμένουμε εξελίξεις για τον πρώην παίκτη του Γιώργου Μπαρτζώκα στην Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Στο θέμα του Γιάννη Μπουρούση, φαίνεται να παίρνει παράταση η απάντηση του 33χρονου σέντερ στο «τριφύλλι». Το όλο θέμα δεν έχει κλείσει ακόμη και όλα δείχνουν ότι θα χρειαστεί τουλάχιστον ένα 10ήμερο μέχρι να ξεκαθαρίσει. Τα λεφτά (περίπου 2,4 εκατ. ευρώ για δυο χρόνια) που δίνει ο Παναθηναϊκός ικανοποιούν τον παίκτη, αλλά η όρεξή του για να κάνει το μεγάλο άλμα προς το ΝΒΑ δεν έχει ικανοποιηθεί ακόμα και ο Μπουρούσης είναι αποφασισμένος να το παλέψει. Από την πρώτη στιγμή άλλωστε είχε πει στο «τριφύλλι» ότι δεν έχει πρόβλημα να φορέσει την πράσινη φανέλα, αλλά προτεραιότητά του είναι το ΝΒΑ. Ήδη τον Έλληνα σέντερ καλοβλέπουν πολλές ομάδες του καλύτερου πρωταθλήματος του πλανήτη (ανάμεσά τους είναι η Ουάσιγκτον και το Σαν Αντόνιο). Οι σύλλογοι του ΝΒΑ μπορούν από σήμερα πλέον να μιλάνε με φρι έιτζεντ παίκτες και έτσι ο Μπουρούσης θέλει να δει τι προτάσεις θα έχει στα χέρια του, να τις ζυγίσει με αυτήν του Παναθηναϊκού και να αποφασίσει πού θα συνεχίσει την καριέρα του. Μέσα σε όλα, στο παιχνίδι ενδέχεται να μπει και η Μπαρτσελόνα, αν τελικά κλείσει τον Φώτη Κατσικάρη, κάτι που όλα δείχνουν ότι θα γίνει.

Το άρθρο Τον Σίνγκλετον παίρνει ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα