Τον Γ. Τζανετάκο προτείνει το Ποτάμι για πρόεδρο του ΕΣΡ

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Το δημοσιογράφο Γιάννη Τζανετάκο θεωρεί το Ποτάμι σαν την καλύτερη λύση για τη θέση του προέδρου του ΕΣΡ. Άλλωστε μετά από τη συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματος το μεσημέρι της Δευτέρας προέκυψε ότι ο νόμος Παππά δεν αποτελεί την κατάλληλη βάση για τη ρύθμιση του τηλεοπτικού τοπίου δείχνοντας έτσι τη στάση που θα ακολουθήσει το Ποτάμι στην απογευματινή Διάσκεψη

των Προέδρων της Βουλής.
Μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης, ο επικεφαλής του κόμματος, Σταύρος Θεοδωράκης, είπε: «το Ποτάμι θα επιμείνει στην πρότασή του για συγκρότηση του ΕΣΡ χωρίς πρόσωπα από το παλιό κομματικό παρελθόν. Η ΚΟ του Ποταμιού συζήτησε και εκτίμησε ότι μία καλή λύση θα ήταν αυτήν τη στιγμή ο Γιάννης Τζανετάκος. Καλούμε τα άλλα κόμματα να ανοίξουν κι αυτά τα χαρτιά τους».
Όσον αφορά τις αρμοδιότητες του ΕΣΡ, ο Σ. Θεοδωράκης τόνισε ότι «το ένα θέμα είναι το ΕΣΡ, το άλλο είναι τι θα κληθεί να εφαρμόσει το ΕΣΡ. Εμείς λέμε ότι δεν είναι βάση ο νόμος Παππά, έχει καταπέσει στη συνείδηση της κοινωνίας και, βέβαια, δεν τον αποδεχόμαστε. Επιμένουμε, περισσότερα κανάλια, περισσότεροι εργαζόμενοι και περισσότερα λεφτά στα δημόσια ταμεία».

Σε ερώτηση για το δημοσίευμα περί επίσκεψης του κ. Παππά στη Βενεζουέλα το 2013, ο επικεφαλής του Ποταμιού απάντησε πως «είναι σαφές ότι στη Βενεζουέλα δεν πας για διακοπές, στη Βενεζουέλα πας για δουλειές. Και θα πρέπει να μας εξηγήσει ο κ. Παππάς τι δουλειές είχε σε ένα μυστικό, μάλιστα, ταξίδι και όταν συνοδευόταν από έναν άνθρωπο που έχει χαρακτηριστεί ως ο κύριος offshore της Κύπρου. Εμείς και στο παρελθόν έχουμε ασχοληθεί με τα ταξίδια στελεχών στη Βενεζουέλα. Είχαν μία αδυναμία και θα πρέπει να δώσουν απαντήσεις, όταν, μάλιστα, στην Ευρώπη συζητούν ότι κατ’ εποχές το καθεστώς Τσάβες, και μετά το καθεστώς Μαδούρο, ενίσχυε κόμματα που θεωρούσαν φιλικά σε αυτό», κατέληξε ο Σ. Θεοδωράκης.

Το άρθρο Τον Γ. Τζανετάκο προτείνει το Ποτάμι για πρόεδρο του ΕΣΡ εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα