Τomes.cityofathens.gr 2024 Δήμος Αθηναίων: Σε λειτουργία η νέα πλατφόρμα για άδειες τομής και εκσκαφής

Η νέα πλατφόρμα του Δήμου Αθηναίων tomes.cityofathens.gr είναι γεγονός. Το Πληροφοριακό Σύστημα Αδειών Τομής και Εκσκαφής Κοινόχρηστων Χώρων προσφέρει έναν εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο υποβολής αιτήσεων για άδειες τομής και εκσκαφής, διεκπεραιώνοντας τα αιτήματα των επιχειρήσεων, οργανισμών και εργολαβιών, γρήγορα και αποδοτικά. Επιπλέον, στην πλατφόρμα, οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα υποβολής καταγγελίας αναφορικά με τυχόν κακοτεχνίες κατά την εκτέλεση των παραπάνω εργασιών. Στην παρουσίαση της νέας πλατφόρμας που πραγματοποιήθηκε

στα γραφεία της ΔΑΕΜ Α.Ε. στο Σεράφειο Συγκρότημα, το παρών έδωσαν ο Αντιδήμαρχος Υποδομών του Δήμου Αθηναίων, Ανδρέας Γραμματικογιάννης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΑΕΜ Α.Ε., Λάζαρος Καραούλης και ο Πρόεδρος της ΔΑΕΜ Α.Ε., Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο Αντιδήμαρχος Υποδομών ανέφερε: «Το Πληροφοριακό Σύστημα Αδειών Τομής και Εκσκαφής Κοινόχρηστων Χώρων, είναι μια πρωτοβουλία του Δήμου Αθηναίων σε συνεργασία με την ΔΑΕΜ Α.Ε., που αποτελεί ορόσημο για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των δημοτικών υπηρεσιών της Αθήνας. Διασφαλίζουμε την ταχύτερη και ορθότερη εξυπηρέτηση των διαδικασιών, ενισχύοντας παράλληλα, την αποτελεσματικότητα και τη διαφάνεια. Κατά αυτό τον τρόπο, βελτιώνουμε την καθημερινότητά μας, συμβάλλουμε στην οργάνωση και αναβάθμιση της πόλης ».

Ανοίγουμε τον δρόμο για την ολοκλήρωση της ψηφιακής επικοινωνίας στον Δήμο Αθηναίων

Με τη σειρά του, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΑΕΜ δήλωσε: «Με τη νέα πλατφόρμα tomes.cityofathens.gr, ανοίγουμε τον δρόμο για την ολοκλήρωση της ψηφιακής επικοινωνίας στον Δήμο Αθηναίων, όχι μόνο με τους πολίτες, αλλά και με δημόσιους φορείς και μεγάλες επιχειρήσεις. Τα δεδομένα που αποτυπώνονται στο πληροφοριακό σύστημα, παρέχουν στους χρήστες μια ολοκληρωμένη εικόνα της κατάστασης και της προόδου των έργων. Φυσικά και νομικά πρόσωπα αλλά και οργανισμοί κοινής ωφέλειας υποβάλλουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά. Επιλέγουν το σημείο εργασίας σε διαδραστικό χάρτη ενώ στη συνέχεια έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την εξέλιξη της αίτησής τους σε πραγματικό χρόνο».Στην πλατφόρμα, που υλοποιήθηκε από τη ΔΑΕΜ Α.Ε. για λογαριασμό της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αθηναίων, φορείς και εταιρίες που δραστηριοποιούνται εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Αθηναίων μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις για:

Άδεια τομής και εκσκαφής για την εκτέλεση έργουΠαράταση ισχύος άδειας τομής και εκσκαφήςΕπανέκδοση άδειας τομής ή εκσκαφήςΆδεια τομής και εκσκαφής για εγκατάσταση οπτικής ίναςΆδεια τομής και εκσκαφής για αποκατάσταση βλάβηςΕπιστροφή Εγγυητικής Επιστολής

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τη διεύθυνση: http://https:// tomes.cityofathens.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τomes, 2024 Δήμος Αθηναίων,tomes, 2024 dimos athinaion