19χρονη Γυναικοκτονία – Πειραιάς: Ισόβια στον δολοφόνο της κοπέλας

Ποινή ισόβιας κάθειρξης επέβαλλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πειραιά στον 27χρονο Αλβανό που πυροβόλησε και σκότωσε την 19χρονη Χρύσα τον Δεκέμβρη του 2022 στον Πειραιά. Η αυλαία στην δικαστική υπόθεση που σόκαρε το πανελλήνιο έπεσε στις 25 Απριλίου, με τις δικαστικές αρχές να κρίνουν ότι ο δράστης πυροβόλησε εν ψυχρώ το 19χρονο κορίτσι μέσα στο διαμέρισμα όπου έμεναν, στα Καμίνια. Σε βάρος του είχαν απαγγελθεί κατηγορίες για ανθρωποκτονία

από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Το αποτρόπαιο έγκλημα έλαβε χώρα στις 3 Δεκεμβρίου 2022, όταν ο δράστης μετά από καβγά, έστρεψε το όπλο στην σύντροφό του και την πυροβόλησε. Η 19χρονη βρέθηκε νεκρή, στον καναπέ, μέσα στο σαλόνι του διαμερίσματος, με τραύμα στο κεφάλι από όπλο.

Μετά την αποτρόπαια πράξη του ο δολοφόνος τράπηκε σε φυγή και προσπάθησε να φύγει από την περιοχή. Ωστόσο νωρίς το πρωί παρουσιάστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Δημοτικού Θεάτρου και ομολόγησε την πράξη του. «Ήρθα να παραδοθώ. Σκότωσα την σύντροφό μου. Την πυροβόλησα και την σκότωσα. Είναι νεκρή στο σπίτι», ήταν τα πρώτα του λόγια. Ο 27χρονοε είχε ισχυριστεί στους αστυνομικούς πως είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών και συγκεκριμένα κοκαΐνης όταν πυροβόλησε και σκότωσε την 19χρονη – επίσης αλβανικής καταγωγής – σύντροφό του. Όσον αφορά στο όπλο που είχε στην κατοχή του, είπε ότι το είχε αγοράσει παράνομα πριν από έναν χρόνο από κύκλωμα Ρουμάνων κακοποιών.

Keywords
Τυχαία Θέματα
19χρονη Γυναικοκτονία – Πειραιάς, Ισόβια,19chroni gynaikoktonia – peiraias, isovia