Το παιχνίδι της εγκυμοσύνης

Το παίζει άριστα το παιχνίδι της εγκυμοσύνης η Ελένη Μενεγάκη! Η παρουσιάστρια δε λέει με τίποτε να ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της και κανείς δεν ξέρει αν περιμένει να φτάσει η… κοιλιά στο στόμα για να πει αυτό που ο λαός της περιμένει με αγωνία και λαχτάρα: Περιμένω το παιδί του Μάκη!

Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρουμε, αν έχει στο μυαλό της τέτοιο… δακρύβρεχτο σκηνικό για τις επίσημες ανακοινώσεις. Οπότε αρκούμαστε, σε αυτά που κάθε μέρα μάς προφέρει, σε γενναιόδωρες η αλήθεια δόσεις. Ας πούμε, το μεσημέρι της Τετάρτης η Ελένη που είχε ανεβασμένη διάθεση ζήτησε από τους συνεργάτες

της να στολίσουν χριστουγεννιάτικα το πλατό. Κι έσκασε μύτη η έγκυος με υπέρλαμπρη μαύρη τουαλέτα της γκαστρωμένης.

Και μπορεί το λαμπερό ρούχο να ήταν άνετο για την κατάσταση της, το Λενιώ δεν ένιωθε καλά. Γιατί βλέπεις, η τουαλέτα έδενε στο λαιμό και η παρουσιάστρια είχε μεγάλη ανασφάλεια μήπως λυθεί το κορδόνι (που το είχαν σφίξει καλά) και γίνουν τα… σέξι αποκαλυπτήρια.«Θέλω να σας πω ότι δεν πρόλαβα να δοκιμάσω και τα υπόλοιπα φορέματα που μου δώσατε, γιατί ετοιμάστηκα στα τελευταία 30 δεύτερα», είπε στους στιλίστες της εκπομπής.

Και συνέχισε μες στην τρελή (και χωρίς λογική εξήγηση) αγωνία: «Τώρα μπορεί να μου τη βαρέσει και σε λίγο να πάω να βάλω και κάτι ακόμα. Γιατί έχω αγωνία. Αν λυθεί αυτό θα πέσει όλο το φόρεμα κάτω. Και τώρα στην κατάστασή μου δεν είμαι για τέτοια σέξι εμφάνιση να κάνω! Άστο! Μην τους αφήσω αυτήν την έκπληξη», είπε.Και ποια είναι η κατάστασή σου,βρε Ελένη μας, που δεν είναι για τέτοιες εμφανίσεις. Πες το καλή μας, γιατί στο τέλος, θα… γκαστρωθούμε εμείς!

Keywords
Τυχαία Θέματα