Αρναούτογλου: Η σκληρή ατάκα για Βισκαδουράκη που συζητήθηκε

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο Θανάσης Βισκαδουράκης για χρόνια υπήρξαν φίλοι και μάλιστα κολλητοί. Οι δύο άνδρες ήταν αχώριστοι, όμως για λόγους που μόνο εκείνοι γνωρίζουν, έπαψαν να κάνουν παρέα.

Ωστόσο, το άδοξο τέλος της φιλίας τους συνοδεύτηκε με τρελή ίντριγκα. Ο Βισκαδουράκης πέρσι, όταν είχε πάει καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, είχε αποκαλέσει «συγχωρεμένο» τον άλλοτε κολλητό του, όταν ρωτήθηκε για το τέλος της φιλίας τους. «Ποιος

φίλος μου, αυτός είναι συγχωρεμένος, έχουμε να μιλήσουμε εδώ και 10 χρόνια. Οι άντρες τσακώνονται, πρέπει να τσακώνονται. Αν είναι θα τα βρούμε μεταξύ μας», είχε δηλώσει τότε.

Και τώρα ήρθε η σειρά του Αρναούτογλου, να πάρει το «όπλο» του και να πυροβολήσει τον πρώην φίλο του με μία ατάκα, που επίσης δεν περνά ασχολίαστη. Το βράδυ της Τρίτης μαζί με την Φαίη Σκορδά πήγε στα Καρντάσιανς και η κάμερα του Πρωινού και ο Γρηγόρης μετά το τέλος της εκπομπής έκανε τις σχετικές δηλώσεις. Και τον ρώτησαν και για τον Βισκαδουράκη, ο οποίος φέτος χορεύει στον πέμπτο κύκλο του DWTS. «Δεν με ενδιαφέρει πλέον σαν προσωπικότητα και ούτε σαν άνθρωπος, οπότε δεν ασχολούμαι μαζί του. Υπάρχουν και μερικοί άνθρωποι που δεν με ενδιαφέρουν πια στη ζωή μου. Σέβομαι όλες τις στιγμές, κρατάω τα καλύτερα, συγχωρώ αλλά δεν ξεχνώ», ήταν τα αρκετά σκληρά λόγια του παρουσιαστή.

Το ίδιο καυστικό ήταν και το σχόλιο του για τον Βαγγέλη Περρή με τον οποίο έχουν «άγρια» κόντρα εδώ και πάρα πολύ καιρό. «Τον Θέμο Αναστασιάδη τον συμπαθώ ιδιαίτερα. Θα ήθελα να πάω στον Θέμο, να μιλήσω με τον Θέμο και τη Δούκισσα. Με τον Βαγγέλη Περρή δεν θα ήθελα», ήταν η απάντηση του όταν ρωτήθηκε αν θα πάει ποτέ ως καλεσμένος στο «ΟΛΑ Μπιμπ».

Πάντως, στο Πρωινό σχολίασαν τις δηλώσεις του Αρναούτογλου και η Σκορδά εξήγησε ότι αυτό που έφερε το τέλος της φιλίας του με τον Βισκαδουράκη ήταν το γεγονός ότι ο ηθοποιός για ένα διάστημα σε όλες του τις συνεντεύξεις έβγαινε και μιλούσε για τον Γρηγόρη και δεν έλεγε και τα καλύτερα, παρόλο που ήταν φίλοι.

Keywords
Τυχαία Θέματα