Το Ισλαμικό Κράτος αναλαμβάνει την ευθύνη για τις τρομοκρτικές επιθέσεις στο Παρίσι

Το Ισλαμικό Κράτος αναλαμβάνει την ευθύνη των τρομοκρατικών επιθέσεων χθες το βράδυ στο Παρίσι, σύμφωνα με ιστοσελίδα που αναφέρεται στο συγκεκριμένο θέμα, ενώ γίνεται λόγος για επιθέσεις σε Ρώμη, Λονδίνο και Ουάσινγκτον οι οποίες θα ακολουθήσουν, όπως τονίζουν οι τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους.

Το θέμα μεταδίδεται από την ιστοσελίδα του ινστιτούτου Site, η οποία προσθέτει και για τις επιθέσεις

που θέλουν να κάνουν οι τζιχανστιστές και σε άλλες δυτικές πρωτεύουσες: «Μετά το Παρίσι θα έρθει η σειρά της Ρώμης, του Λονδίνου και της Ουάσινγκτον. Να θυμάστε, να θυμάστε την 14η Νοεμβρίου. Δε θα ξεχάσουν ποτέ αυτή την ημέρα όπως την 11ηΣεπτεμβρίου. Η Γαλλία στέλνει μαχητικά στη Συρία, βομβαρδίζει παιδιά και ηλικιωμένους. Σήμερα πίνει από το ίδιο ποτήρι», καταλήγουν οι τζιχαντιστές.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι τζιχαντιστές πανηγύριζαν για τις δολοφονίες στους δρόμους του Παρισιού με αναρτήσεις στο Twitter.

«Το Παρίσι είναι στις φλόγες», «Η Γαλλία φλέγεται», «Να μας περιμένετε», «Σταυροφόροι ερχόμαστε με βόμβες και όπλα», γράφουν κάποιοι φανατικοί που προσθέτουν: «Ο Αλλάχ είναι μεγάλος. Ο τρόμος έφτασε στα οχυρά του σταυρού στο Παρίσι. Το ΙΚ θα πρέπει να λάβει την ευθύνη για την επιχείρηση για να δείξει στον κόσμο ότι οι μουσουλμάνοι έχουν βαριά πόδια».

Πηγή: protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα