Το ευρωπαϊκό όνειρο χάνεται, ο εφιάλτης της Β’ Εθνικής είναι εδώ…

Από τη στιγμή που και το… χαρτί Νοτιά κάηκε, μιας και ο μεγαλομέτοχος δεσμεύτηκε να βάλει μόλις 300.000 ευρώ στην ΑΕΚ, τότε τα πράγματα πλέον στην Ένωση είναι εξαιρετικά δύσκολα. Οι «κιτρινόμαυροι» ως το τέλος του μήνα ψάχνουν 2.5 εκ. ευρώ, προκειμένου να τα παρουσιάσουν στην ΟΥΕΦΑ και να πάρουν την άδεια να συμμετέχουν στις διοργανώσεις της την επόμενη σεζόν. Αν αυτά τα χρήματα δεν βρεθούν, τότε θα μπει… ταφόπλακα στην ομάδα, μιας και η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία δεν δέχεται

τίποτα διαφορετικό. Είναι προφανές ότι αυτά τα 2.5 εκ. ευρώ δεν μπορούν να βρεθούν τόσο εύκολα, μιας και κανείς από τα «βαριά» ονόματα της ομάδας δεν έχει την πρόθεση να βάλει το χέρι στην τσέπη!

Δεν χωράει αμφιβολία ότι η ΑΕΚ βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή της ιστορίας της και το σενάριο της Β΄ εθνικής, όσο κι αν φαντάζει ως ακραίο, είναι πλέον ορατό. Οι διοικούντες τον «δικέφαλο» έχουν φτάσει ακόμη και στο σημείο να ανοίξουν λογαριασμό, έτσι ώστε όσοι επιθυμούν να βάλουν χρήματα για να μαζευτεί κι από τον κόσμο ένα ποσό. Όμως και πάλι κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο!

Keywords
Τυχαία Θέματα