Το Instagram «μπλοκάρει» το twitter για τα... μάτια του facebook;

Η διαμάχη facebooktwitter για την πρωτιά στην προτίμηση των χρηστών αποκτάει νέο περιεχόμενο με «μήλο της έριδος» το Instagram. Τις τελευταίες μέρες οι χρήστες του twitter κάνουν παράπονα ότι η προβολή των φωτογραφιών τους μέσω Instagram είναι

προβληματική στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Μάλιστα το twitter εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει ότι το Instagram διέκοψε την παροχή κεντραρίσματος των φωτογραφιών για την πλατφόρμα του δικτύου. Έτσι, η προεπισκόπιση των φωτογραφιών είναι λάθος εστιασμένη και οι χρήστες βλέπουν «κομμένα» πρόσωπα, καθώς το twitter αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει μία παλαιότερη τεχνολογία, η οποία δεν είναι συμβατή με τις iOS και Android συσκευές.

Η κίνηση του Instagram μεταφράζεται ως κίνηση εξαναγκασμού των χρηστών να επισκεφτούν την κεντρική σελίδα instagram.com, φιλοδοξώντας ότι με αυτόν τον τρόπο θα αυξηθεί η επισκεψιμότητα αλλά και θα διευρυνθεί η δυναμικότητα της εταιρείας.

Επίσης, υπενθυμίζεται ότι μόλις λίγο καιρό μετά την εξαγορά του Instagram από το facebook, το twitter αφαίρεσε τη δυνατότητα αναζήτησης φίλων μέσω του φωτογραφικού κοινωνικού δικτύου.

Keywords
Τυχαία Θέματα