Καμία λύση ακόμα για το παράνομο νεκροταφείο Γλυφάδας

Επαναφέρει το θέμα του παράνομου νεκροταφείο που δημιουργήθηκε στους πρόποδες του Υμηττού, στη Γλυφάδα, η δημοτική παράταξη «Αριστερή Ριζοσπαστική Πρωτοβουλία Γλυφάδας» καλώντας τη δημοτική αρχή να σεβαστεί τη νομιμότητα και να δώσει λύση στο πρόβλημα που ταλανίζει την περιοχή.  

«Από τις απαντήσεις όμως που έχουν δοθεί από τα αρμόδια Υπουργεία, ξεκαθαρίζεται πλήρως το τοπίο σε βάρος των παράνομων ενεργειών του κ. Δημάρχου οι οποίες και του καταλογίζονται.

Επιπρόσθετα δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση η λειτουργία νεκροταφείου στον Υμηττό. Παράλληλα καλείται η Δημοτική αρχή να αναζητήσει άλλη λύση εκτός του βουνού» σημειώνει μεταξύ άλλων η δημοτική παράταξη.

Η «Αριστερή Ριζοσπαστική Πρωτοβουλία Γλυφάδας» καλεί τον Δήμαρχο:

«•Να εγκαταλείψει τις όποιες ελπίδες έτρεφε (ή τεχνηέντως καλλιεργούσε) για την νομιμοποίηση του αυθαίρετου νεκροταφείου που κατασκεύασε νύχτα μέσα στον δεκαπεντάγουστο και των παράνομων ενεργειών του. Θα πρέπει επιτέλους να ασχοληθεί με την δημιουργία ενός σύγχρονου και επαρκούς νεκροταφείου, σε νόμιμο για την λειτουργία αυτή χώρο στα όρια του δήμου μας.

•Να προχωρήσει σε συνεργασία με τους όμορους δήμους στην δημιουργία σύγχρονης εγκατάστασης για την καύση των νεκρών όπως γίνεται σε όλες τις χώρες της Ευρώπης».

Keywords
Τυχαία Θέματα