Το Galaxy Note παρουσίασε η Samsung, στον απόηχο της κόντρας με την Apple

Η Samsung Electronics Co παρουσίασε τη δεύτερη γενιά του δημοφιλούς Note Galaxy, στο μεγαλύτερο ηλεκτρονικό show της Ευρώπης, στο Βερολίνο, καθώς η νοτιοκορεατική εταιρεία τελεί υπό πίεση για τη παρουσίαση καινοτομιών, μετά την απώλεια της δικαστικής μάχης κόντρα στην Apple,

αναφορικά με διπλώματα ευρεσιτεχνίας στις ΗΠΑ.

Μάλιστα, η Apple θα επιδιώξει μια νομική απόφαση για (προσωρινή, καθώς αναμένεται η τελική απόφαση) απαγόρευση πωλήσεων οκτώ προϊόντων της Samsung στις Ηνωμένες Πολιτείες. Μεταξύ αυτών, η αίτηση για την έκδοση προσωρινής διαταγής στοχεύει στα κινητά τηλέφωνα 4G, Galaxy S και Droid Charge. Με άλλα λόγια, η Apple κινείται με γοργούς ρυθμούς, προκειμένου να μετατρέψει μια νομική νίκη σε απτά, επιχειρηματικά κέρδη.

Το Note Galaxy, δεύτερο πιο δημοφιλές smartphone της Samsung μετά τo Galaxy S, δεν περιλαμβάνεται στον κατάλογο των προϊόντων που είναι πιθανό να απαγορευτούν στις ΗΠΑ: επομένως, η Samsung ελπίζει ότι το αναβαθμισμένο προϊόν της θα άρει το κλίμα στους καταναλωτές αλλά και στο εσωτερικό της νοτιοκορεάτικης εταιρείας.

Πληροφορίες από: Reuters

Keywords
Τυχαία Θέματα