Της νοίκιασαν το σπίτι τους και αυτή το έκανε άνω κάτω! (video)

Με την εφαρμογή Airbnb νοικιάζεις το σπίτι σου μέσω internet για όσο χρονικό διάστημα επιθυμείς, με τους πελάτες-ενοικιαστές να επιστρέφουν το διαμέρισμα στην ίδια κατάσταση στην οποία το παρέλαβαν.

Όλα μοιάζουν απλά, εκτός αν “πέσεις” σε ενοικιαστή που δε σέβεται τίποτα. Κάπως έτσι την πάτησε η Christina McQuillan.

Η 31χρονη McQuillan με το σύντροφό της Henry διαφήμιζαν το διαμέρισμά τους σε αυτό το site ενοικίασης χώρου. Κάπως έτσι, ενοικιάστηκε από μία γυναίκα, η οποία

είχε χρησιμοποιήσει ψευδώνυμο και είχε ισχυριστεί πως ήθελε απλά το χώρο για να κοιμηθεί. Αντί γι” αυτό, χρησιμοποίησε το διαμέρισμα και οργάνωσε ένα πάρτι που βγήκε εκτός ορίων. Όταν, όμως το ζευγάρι, επέστρεψε νωρίτερα, έπιασε επ” αυτοφόρω τους ταραξίες, που είχαν μετατρέψει το διαμέρισμα σε σκουπιδότοπο, καπνίζοντας κάνναβη και πίνοντας αλκοόλ, δίχως τέλος.

Όλα ξεκίνησαν, όταν το ζευγάρι νοίκιασε για 128 δολάρια, για τη νύχτα της Παραμονής Πρωτοχρονιάς, σε μία κοπέλα το διαμέρισμά τους. Με τίποτα, όμως δεν περίμεναν πως μόλις επέστρεφαν, οι ζημιές με τις οποίες θα έρχονταν αντιμέτωποι, θα ήταν πιο ακριβές. Κατεστραμμένα έπιπλα, σκουπίδια παντού ενώ ήδη μετράνε κλεμμένα αντικείμενα, όπως την τηλεόραση.

Η McQuillan, αποφάσισε να νοικιάσει το διαμέρισμα για εκείνη τη νύχτα και έτσι, μαζί με τον σύντροφό της, πήγαν για δείπνο στο σπίτι ενός φίλου, που έτυχε να μένει κοντά στο δικό τους διαμέρισμα. Η κ McQuil31χρονη δήλωσε, »Καθώς φεύγαμε από το σπίτι του φίλου μας ακούγαμε δυνατή μουσική που ερχόταν από το διαμέρισμά μας. Τότε της έστειλα ένα μήνυμα στο κινητό να χαμηλώσει τη μουσική, αλλά δεν πήρα ποτέ απάντηση».

Το πράγμα βγήκε εκτός ελέγχου, όταν το ζευγάρι έλαβε τηλεφώνημα από ένα γείτονα που έκανε παράπονα για φασαρία αλλά και για περίεργες μυρωδιές, σαν κάνναβη. Και ενώ το ζευγάρι, τρομοκρατημένο βρισκόταν στο δρόμο της επιστροφής για να δουν επιτέλους τι συνέβαινε, έλαβε ακόμη ένα τηλεφώνημα από γείτονα που έλεγε πως θα καλέσει την αστυνομία. Και τελικά, το ζευγάρι έμεινε με το στόμα ανοιχτό, όταν αντίκρισε δεκάδες ανθρώπους να βρίσκονται μεθυσμένοι έξω αλλά και μέσα στο διαμέρισμα. Τσιγάρα στο πάτωμα, μπουκάλια από ποτά ενώ κάποιοι, είχαν καταλάβει την κρεβατοκάμαρά τους.

Τελικά, όλα έλαβαν τέλος, όταν η αστυνομία επενέβη, με το ζευγάρι να κατηγορεί τόσο τη κοπέλα όσο και την εταιρία ενοικίασης διαμερισμάτων.

ΠΗΓΗ: DAILY MAIL

Keywords
Τυχαία Θέματα