Τηλεθέαση: Μπροστά ο ΣΚΑΪ στην «μάχη» της πρωινής ζώνης

Ξεκίνησαν από χθες, Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου και οι πρωινές εκπομπές στον Alpha και στον Ant1 με… ποιόν άλλον, τον Γιώργο Παπαδάκη.

Ωστόσο, νικητές στη συγκεκριμένη ζώνη αναδείχθηκαν ο Βασίλης Λυριτζής και ο Δημήτρης Οικονόμου με την «Πρώτη Γραμμή», στον ΣΚΑΪ, που συγκέντρωσαν το 22,3% του γενικού κοινού. Δεύτερος τερμάτισε ο Γιώργος Παπαδάκης με το «Καλημέρα Ελλάδα» που έκλεισε με 19,5% και ακολούθησε το δίδυμο Καμπουράκη- Οικονομέα με 15,5%. Η Σταματίνα

Τσιμτσιλή με το «Happy Day» έκανε 12,3%, η πρωινή ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ 6,1% και η Χριστίνα Λαμπίρη 5,8%.

Στο νεανικό κοινό πάντως νικήτρια αναδείχθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή με 18,6%, ενώ η «Πρώτη Γραμμή» του ΣΚΑΪ ήρθε δεύτερη με 14,8%. Ακολούθησε το «Καλημέρα Ελλάδα» με 13%, το «Κοινωνία Ώρα Mega» με 8,9%, η ενημερωτική ζώνη της ΕΡΤ με 5,5% και η Χριστίνα Λαμπίρη με 4,6%.

Αργότερα και στη ζώνη των 10.00, ελλείψει εκπομπών στα άλλα κανάλι, Star και ΣΚΑΪ «έπαιζαν μπάλα» μόνοι τους. Μπορεί, η Πόπη Τσαπανίδου με το «Live U» του Star να πέρασε μπροστά με 10,1% στο νεανικό κοινό και το «ΣΚΑΪ Τώρα» στο 6,6%, ωστόσο στο σύνολο η Άννα Μπουσδούκου συγκέντρωσε το 12,4% των τηλεθεατών, έναντι του 7,9% που παρακολούθησε την Πόπη Τσαπανίδου στο Star.

Keywords
Τυχαία Θέματα