Τίγρεις επιτέθηκαν και σκότωσαν έναν άνδρα στην Ινδονησία

Έξι άνδρες στην Ινδονησία θανάτωσαν κατά λάθος ένα τιγράκι με αποτέλεσμα να γνωρίσουν το θυμό των άγριων ζώων και μάλιστα ο ένας εξ’ αυτών να το πληρώσει με την ίδια του τη ζωή. Οι αρχές της Ινδονησίας πραγματοποιούν επιχείρηση για τον εντοπισμό πέντε ανδρών που πιστεύεται ότι παγιδεύτηκαν σε δέντρα από τίγρεις.

Οι άνδρες εισήλθαν σε εθνικό πάρκο στη Σουμάτρα, την περασμένη Τρίτη, αναζητώντας ένα σπάνιο ξύλο.

«Το ξύλο είναι πολύ ακριβό, όμως ο κόσμος που το αναζητά κινδυνεύει καθώς πρέπει να πάει σε όλο και πιο απομονωμένες τοποθεσίες, όπου ζουν

πολλές τίγρεις και ελέφαντες», δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας στην περιοχή Ντίκι Σοντάνι.

Οι έξι άνδρες έστησαν παγίδες για αντιλόπες και ελάφια, όμως σε μία από αυτές εγκλωβίστηκε μια μικρή τίγρη της Σουμάτρας. Το τραυματισμένο ζώο, που στη συνέχεια κατέληξε, προσέλκυσε τις τίγρεις της περιοχής, οι οποίες επιτέθηκαν εναντίον των ανδρών σκοτώνοντας έναν 28χρονο.

Τουλάχιστον τέσσερις μεγάλες τίγρεις είχαν περικυκλώσει τον κορμό του δέντρου, όπου πιστεύεται ότι έχουν βρει καταφύγιο οι πέντε άνδρες. «Εάν οι τίγρεις παραμείνουν κάτω από το δέντρο, ίσως χρειαστεί να τις θανατώσουμε ή να τις ναρκώσουμε για να σώσουμε τους πέντε ανθρώπους», είπε ο Σοντάνι.

Περισσότερα εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα