Τη νίκη της αγωνιστικής πέτυχε ο ΠΑΣ με 3-1 επί του ΠΑΟΚ

Τη νίκη της αγωνιστικής πέτυχε ο ΠΑΣ Γιάννινα κερδίζοντας με 3-1 στους «Ζωσιμάδες» τον ΠΑΟΚ, ο οποίος προβλημάτισε για μια ακόμα φορά. Τα γκολ της ομάδας της Ηπείρου, σημείωσαν οι Μανιάς (5΄), Σεμπό (αυτ. 51΄) και Τσάβες (75΄), ενώ στις καθυστερήσεις (90+2΄) πέτυχε το γκολ της τιμής

για τους φιλοξενούμενους ο Βίτορ. Επίσης θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι «ασπρόμαυροι» έπαιζαν από το 62ο λεπτό με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ζάιρο με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο ΠΑΣ ήταν αυτός που μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί γρήγορα, αλλάζοντας όλο το σκηνικό του αγώνα. Η ομάδα των Ιωαννίνων ήταν καλύτερη στο ξεκίνημα, όμως ο ΠΑΟΚ κατάφερε να συνέλθει από το γκολ που δέχθηκε και να πιέσει τον αντίπαλό του αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Οι παίκτες του Τούντορ είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού μετά το 25΄, όμως δεν είχαν αποτελεσματικότητα στις ευκαιρίες που δημιούργησαν.

Αντίθετα ο ΠΑΣ στάθηκε και τυχερός στο 2-0 καθώς ο Σάμπο στην προσπάθειά του να διώξει έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και έκανε πολύ δύσκολο το έργο της ανατροπής του σκορ. Ο ΠΑΣ πέτυχε και το τρίτο γκολ, με το οποίο «κλείδωσε» οριστικά τη νίκη για να μειώσει απλά ο ΠΑΟΚ στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού.

Διαιτητής: Γιάχος (Χίος)

Κίτρινες Τσάβες, Φερφελής – Κάτσε, Σάμπο

Κόκκινη: Ζάιρο (2η κίτρ. 62΄)

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Στρούνα, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Μπεριος, Τσουκαλάς, Ναδάλες, Ίλιτς (Γιάκος 71′), Τσάβες (Σαπαλίδης 86′), Ακόστα, Μανιάς (Φερφελής 79′)

ΠΑΟΚ (Τούντορ): Όλσεν, Κωνσταντινίδης, Λέοβατς, Κόστα, Βίτορ, Τζιόλης, Κάτσε, Σάμπο (Ροντρίγκες 60′), Πέλκας, Ζάιρο, Μακ (Μυστακίδης 70′)

Keywords
Τυχαία Θέματα