Τι έκανε στα «bunga-bunga» πάρτι ο Καβαλιέρε

Κάτι από πορνογραφία θυμίζει η αιτιολογική έκθεση της απόφασης του δικαστηρίου για την καταδίκη του πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι σε 7χρονη φυλάκιση και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων, που του υπεβλήθη τον Ιούνιο σε σχέση με τα σεξουαλικά πάρτι «μπούγκα-μπούγκα» και τη συμμετοχή σε αυτά τα όργια ανηλίκων κοριτσιών.

«Αποδείχθηκε ότι τις σεξουαλικές εμφανίσεις των νέων γυναικών ενορχήστρωσε ο ίδιος ο Μπερλουσκόνι», ανέφερε το δικαστήριο. Σύμφωνα με το δικαστήριο, ο Μπερλουσκόνι γνώριζε

ότι η Καρίμα ελ Μαχρούγκ, γνωστή ως «Ρούμπι», ήταν 17 χρόνων όταν λάμβανε μέρος στα πάρτι του. Η πορνεία στην Ιταλία απαγορεύεται σε ηλικίες κάτω των 18.

«Απεδείχθη ότι ο κατηγορούμενος ενεπλάκη σε σεξουαλικές πράξεις με τη Ρούμπι, με αντάλλαγμα τεράστια χρηματικά ποσά και άλλα ωφελήματα, όπως κοσμήματα», ανέφερε το δικαστήριο.

«Ψεύδη, λάσπη και χυδαιολογίες», ήταν το σχόλιο του επικεφαλής του κόμματος Φόρτσα Ιτάλια στην ιταλική Βουλή, Ρενάτο Μπρουνέτα, ενώ υπενθυμίζεται πως ο Καβαλιέρε έχει ασκήσει έφεση κατά της απόφασης.

Ο Μπερλουσκόνι κρίθηκε επίσης ένοχος για κατάχρηση εξουσίας, λόγω τηλεφωνήματος σε αστυνομικό τμήμα, στο οποίο ζήτησε την απελευθέρωση της Ρούμπι ισχυριζόμενος πως ήταν «ανιψιά του Χόσνι Μουμπάρακ». «Δεν δίστασε να εκμεταλλευθεί το αξίωμά του για μια εντελώς ιδιωτική υπόθεση», ανέφερε η έκθεση. Οι δικαστές απεφάνθησαν επίσης ότι οι 32 μάρτυρες που δήλωσαν ότι «ουδέποτε είδαν σκηνές σεξουαλικής υφής» τις βραδιές στην οικία Μπερλουσκόνι είχαν εξαγοραστεί από τον ίδιο. Ειδικά η Ρούμπι «ανέμενε αμοιβή περίπου 5 εκατομμυρίων ευρώ», επειδή διέψευσε ότι συνευρέθηκε με τον Μπερλουσκόνι.

Στο ερώτημα του «πώς μπορεί το δικαστήριο να αποδείξει πως πράγματι τελέστηκαν σεξουαλικές πράξεις», η αιτιολογική έκθεση απαντά ότι «δεν απαιτούνται αποδείξεις συνουσίας. Αρκεί η απόδειξη ότι τα ‘’σεξουαλικά ένστικτα’’ του πρώην πρωθυπουργού διεγέρθησαν με αντάλλαγμα χρηματικά ποσά». Η έκθεση αναφέρει ότι «μετά τη σεξουαλική επίδειξη γυναικών, οι βραδιές κατέληγαν με τον Μπερλουσκόνι να τρίβει, να αγγίζει στήθη και απόκρυφα σημεία».

Keywords
Τυχαία Θέματα