Θύμα διαρρηκτών ο Νίκος Βέρτης

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Το σπίτι του δημοφιλούς τραγουδιστή Νίκου Βέρτη, στη Βούλα, κατάφεραν να παραβιάσουν χθες το βράδυ άγνωστοι εισβολείς, οι οποίοι αποχώρησαν με ένα χρηματοκιβώτιο, το οποίο περιείχε χρήματα, κοσήματα και ρολόγια μεγάλης αξίας!

Σύμφωνα με πληροφορίες της Alphafreepress, οι δράστες της εισβολής, παραμόνευαν για ώρα έξω από την οικία του τραγουδιστή.

Εκείνος, όπως δήλωσε στην Αστυνομία, έλειψε από τις 8 έως τις 8 και 30 το βράδυ, για προσωπική του δουλειά, εκτός σπιτιού. Μέσα σ αυτό το χρονικό διάστημα, οι

διαρρήκτες, που είχαν άριστες πληροφορίες, έβαλαν σε εφαρμογή το σχέδιό τους.

Αφού διαπίστωσαν ότι έλειπαν όλοι από το σπίτι, πήδησαν στην αυλή, ανέβηκαν στο μπαλκόνι της ιδιόκτητης κατοικίας του τραγουδιστή, παραβίασαν το παράθυρο και κατευθύνθηκαν στο χώρο όπου βρισκόταν το χρηματοκιβώτιο.

Το αφαίρεσαν και έφυγαν ανενόχλητοι με άγνωστο χρηματικό ποσό, κοσμήματα και ρολόγια μεγάλης αξίας που περιείχε μέσα.

Οι αστυνομικοί ερευνούν κάθε στοιχείο καθώς τους κάνει εντύπωση το πόσο καλά κινήθηκαν στον χώρο της πολυτελούς οικίας του γνωστού τραγουδιστή.

Υπενθυμίζεται ότι η δημοφιλής επίσης τραγουδίστρια ΄Αννα Βίσση, είχε πέσει θύμα της μεγάλης συμμορίας των Ρομά, που εξαρθρώθηκε.

Ενώ εκείνη έλειπε σε ταξίδι επαγγελματικό στις ΗΠΑ, οι δράστες εισέβαλν στο σπίτι της στην Εκάλη και αφαίρεσαν επίσης χρηματοκιβώτιο με κοσμήματα μεγάλης οικονομικής και συναισθηματικής αξίας της τραγουδίστριας.

Το άρθρο Θύμα διαρρηκτών ο Νίκος Βέρτης εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα