Θεοδωρικάκος υγεία: Το μήνυμα του υπουργού Προστασίας

Σε ίωση οφείλεται η αδιαθεσία που αισθάνθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος την ώρα που μιλούσε στο βήμα της Βουλής. Σύμφωνα με ανάρτηση του κ. Θεοδωρικάκου στα social media «οι επιπτώσεις μιας ίωσης προκάλεσαν μια μικρή αδιαθεσία. Κι έτσι γνώρισα και το γιατρό της βουλης.

Όλα καλά! Ευχαριστώ από καρδιάς όλους για τις ευχές σας! Συνεχίζουμε με δύναμη!»

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ενώ μιλούσε στην Ολομέλεια αισθάνθηκε αδιαθεσία και ζήτησε από τον προεδρεύοντα της συνεδρίασης να διακόψει την ομιλία του. Αμέσως μετά κατευθύνθηκε στα υπουργικά έδρανα και στη συνέχεια οδηγήθηκε στο ιατρείο της Βουλής. Σημειώνεται πως την ώρα που ο κ. Θεοδωρικάκος βρισκόταν στον προθάλαμο της Ολομέλειας τον πλησίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης ρωτώντας τον εάν χρειάζεται κάποια βοήθεια. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Θεοδωρικάκος παρέμεινε για μία ώρα στο ιατρείο όπου και υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις. Οι γιατροί του συνέστησαν ξεκούραση και αμέσως μετά ο υπουργός έφυγε με κατεύθυνση το σπίτι του. Σε συνομιλία που είχε με δημοσιογράφους είπε ότι τον ταλαιπωρεί μία ίωση ενώ τα τεστ PCR που υποβλήθηκε ήταν αρνητικά.

Οι επιπτώσεις μιας ίωσης προκάλεσαν μια μικρή αδιαθεσία. Κι έτσι γνώρισα και το γιατρό της βουλης. Όλα καλά! Ευχαριστώ από καρδιάς όλους για τις ευχές σας! Συνεχίζουμε με δύναμη!

— Τάκης Θεοδωρικάκος (@theodorikakosp) July 26, 2022

Δείτε βίντεο με την αδιαθεσία του υπουργού: Δείτε ακόμηΞαφνική αδιαθεσία Θεοδωρικάκου – Τον επισκέφθηκε ο ΠολάκηςΚατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα για το δυστύχημα με το ελικόπτερο στα Σπάτα
Keywords
Τυχαία Θέματα