Θείος βίαζε την 15χρονη ανιψιά του

Ένας 44χρονος γυναικολόγος σε μεγάλο ιδιωτικό μαιευτήριο της Αθήνας συνελήφθη και ήδη προφυλακίστηκε, καθώς κατηγορείται ότι ασελγούσε κατ' εξακολούθηση στην 15χρονη ανιψιά του…

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η ασέλγεια σε βάρος του ανήλικου κοριτσιού γινόταν επί έναν χρόνο συνεχόμενα. Κάποια στιγμή η κοπέλα δεν άντεξε και μίλησε στη μητέρα της, η οποία είναι αδελφή του φερόμενου ως δράστη.

Όπως ήταν φυσικό, η μητέρα κατέρρευσε, καθώς η ίδια-λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ταξίδευε εκτός Αθηνών-εμπιστευόταν την κόρη της στον αδερφό της, που τώρα κατηγορείται για τη σεξουαλική κακοποίηση της κόρης της.

Εν συνεχεία, η μητέρα απευθύνθηκε στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής και κατήγγειλε τον 44χρονο αδερφό της και μαιευτήρα στο επάγγελμα για τον βιασμό της κόρης της.

Εις βάρος του 44χρονου ασκήθηκε δικογραφία με τις κατηγορίες της ασέλγειας εις βάρος ανηλίκου κατ' εξακολούθηση, της ασέλγειας εις βάρος συγγενικού προσώπου κατ' εξακολούθηση, της αιμομιξίας και της αποπλάνησης ανηλίκου.

Ο ίδιος ο μαιευτήρας ισχυρίστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, πως ό, τι έκανε το έκανε με τη συναίνεση της 15χρονης ανιψιάς του.

Πάντως, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί της Εγκληματολογικής υπηρεσίας βρήκαν γενετικό υλικό σε ένα σεντόνι, πάνω στο οποίο η μικρή δήλωσε ότι ο 44χρονος θείος της την είχε υποχρεώσει σε ερωτική πράξη. Μάλιστα, ανακάλυψαν DNA ακόμη και πάνω στο αγαπημένο αρκουδάκι της ανήλικης... Και στα δύο δείγματα ταυτοποιήθηκε ο γενετικός κώδικας του γυναικολόγου…

Keywords
Αναζητήσεις
γαμισι ανιψιασ αποπλανηση, sex me tin mikri mou anipsia
Τυχαία Θέματα