Θα μας τρελάνετε;

Ποιος θα το πίστευε; Να κερδίζει ο ΠΑΟΚ 3-0 ως το 37΄απέναντι στον Απόλλων και στο τέλος να μην κερδίζει; Κι όμως ο φετινός Δικέφαλος… όλα μπορεί να τα κάνει! Και φυσικά να… μας τρελάνει! Η ομάδα του Γεωργιάδη σε ένα ματς που μπροστά «έκρυψε την μπάλα» κατάφερε να φέρει ισοπαλία 3-3 με τον Απόλλων καθώς πίσω «έμπαζε» και μπροστά έχανε την μία ευκαιρία μετά την άλλη με μοιραίο τον Ντάνι Χούσεν που έπαιξε βασικός αλλά έχασε ένα τσουβάλι γκολ!

Στο 16΄ ήρθε το 1-0 με τον Λούκας να ευστοχεί σε εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Σπυρόπουλος.

Στο 27΄μετά από κόρνερ, ο Λούκας έπαιξε εξαιρετικά «ένα-δύο» με τον Ινσαουράλδε, γύρισε στον Κατσικά, που με σουτ σημείωσε το 2-0. Ο ΠΑΟΚ συνέχιζε να εντυπωσιάζει με την ανάπτυξη του και έτσι ήρθε και το τρίτο τέρμα. Ο Νάτχο στο 37΄ έκανε πανέμορφη πάσα στον Λούκας, ο οποίος έκανε την προσποίηση, σουτάρε και πέτυχε το 3-0.

Ολα έδειχναν ότι ο Δικέφαλος θα περνούσε ένα εύκολο απόγευμα και το μόνο ερωτηματικό ήταν στα… πόσα θα σταματούσαν οι «ασπρόμαυροι.

Ωστόσο του σύνολο του Γεωργιάδη αντέδρασε πολύ άσχημα στην συνέχεια και έβαλε τον Απόλλων στο παιχνίδι από το πουθενά!Ο Πετρόπουλος στο 40 με πέναλτι που κέρδισε ο Φαρινόλα από τον Σπυρόπουλο μείωσε σε 3-1 και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Δεληζήσης μετά από κόρνερ και άστοχη έξοδο του Γλύκου μείωσε σε 2-3.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ δεν φάνηκε επηρεασμένος από τα δύο γκολ που δέχτηκε, έβαλε την μπάλα κάτω δεν άφησε τον αντίπαλο να απειλήσει και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες όμως όσο παρέμενε το 2-3 το άγχος μεγάλωνε για τον Δικέφαλο. O ΠΑΟΚ έχανε την μία ευκαιρία μετά την άλλη ( 8 σημαντικές ευκαιρίες έχασε στο δεύτερο 45λεπτο) αλλά δεν δεν μπορούσε να σημειώσει το τέταρτο γκολ. Και η μπάλα… εκδικήθηκε αφού στο 86΄στην πρώτη ευκαιρία του Απόλλωνα ο Πετρόπουλος σκόραρε με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ και η ισοφάριση σε 3-3 έφερε τον ΠΑΟΚ να νοιώθει…σαν ηλίθιος που έφερε ισοπαλία σε ένα δικό του παιχνίδι.

Μάλιστα εκπληκτικά ήταν όσα έγιναν και στις καθυστερήσεις. Στο 92΄ο Απόλλων έχασε την μεγάλη ευκαιρία του αγώνα αφού ο Κόρμπος σε αντεπίθεση έχασε μοναδικό τετ α τετ με τον Γλύκο να κάνει εκπληκτική απόκρουση και στο 93΄ο Χούσεν ήταν αυτός που βρέθηκε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά έχασε απίστευτη ευκαιρία για να σκοράρει αφού σούταρε άουτ την ώρα που μπορούσε να δώσει και πάσα σε συμπαίκτη του!

Aπόλλων Σμύρνης: Γκόμεζ, Αργυρόπουλος (Φαρινόλα 29΄), Δεληζήσης, Σόντερμπεργκ, Παντελιάδης (Τσοκάνης 72΄), Κόρμπος, Αμπρόουζ (Κανακούδης 57΄), Μίνγκας, Λουσέρο, Ντάλμπεργκ, Πετρόπουλος

Στον πάγκο: Σταματόπουλος, Χατζηζήσης, Τσιλιγκίρης, Παπαζαχαρίας

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Σπυρόπουλος, Ινσαουράλντε, Κατσικάς, Κάτσε, Νάτχο (Σαλπιγγίδης 89΄), Μάρτενς (Μαντούρο 62΄) Λούκας, Στοχ (Γεωργιάδης 73΄), Χούσεν

Στον πάγκο: Γιακουμής, Νίνης, Ολίσε, Κίτσιου

ΓΚΟΛ: 0-1 Λούκας (16΄ πεν.), 0-2 Κατσικάς (27΄), 0-3 Λούκας (37΄), 1-3 Πετρόπουλος (40΄ πεν.), 2-3 Δεληζήσης (45+1΄), 3-3 Πετρόπουλος (87΄)
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Στυλιάρας (Αιτωλοακαρνανίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σπυρόπουλος (40΄), Κανακούδης (64΄), Ινσαουράλντε (65΄), Τσοκάνης (76΄), Γεωργιάδης (90+1΄)
πηγη:inpaok

Keywords
Τυχαία Θέματα