Τεράστια Μεταγραφή !!!! ανακοινώθηκε !!!!

Την πρώτη της μεταγραφή για τη νέα σεζόν ανακοίνωσε η Άιντραχτ Φρανφούρτης, η οποία απέκτησε τον Αλεξάνταρ Ιγκνιόφσκι από τη Βέρντερ Βρέμης.

Ο 23χρονος Σέρβος έχει ήδη πενταετή εμπειρία από το πρωτάθλημα της Μπουντεσλίγκα και αναμένεται έτσι να βοηθήσει την επόμενη χρονιά την ομάδα της Φρανκφούρτης. Επιπλέον, είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Σερβίας.

Ένα ακόμη θετικό στοιχεία του Ιγκνιόφσκι, είναι το γεγονός ότι μπορεί να αγωνιστεί σε παραπάνω από μία θέσεις, αφού παίζει και ως αμυντικός μέσος και ως πλάγιος

αμυντικός.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι απέρριψε πρόταση της Βέρντερ για να παραμείνει, και προτίμησε να συμφωνήσει με την Άντραχτ για συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών το οποίο θα είναι σε ισχύ από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Το 2010 ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής των Σκοπίων του έκανε πρόταση για να αγωνιστεί εκεί λόγω της καταγωγής του, όμως ο νεαρός ποδοσφαιριστής προτίμησε την εθνική Σερβίας.

«Στα 23 του, ο Αλεξάνταρ διαθέτει ήδη αρκετή εμπειρία και μπορεί να καλύψει αρκετές θέσεις, αφού έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί ως αμυντικός μέσος και ως πλάγιος αμυντικός», σχολίασε ο αθλητικός διευθυντής της Αϊντραχτ Μπρούνο Χούμπνερ.

πηγη:pamesports

Keywords
Τυχαία Θέματα