Τέλος το Gangnam Style! Το Pineapple Pen έχει «τρελάνει» το διαδίκτυο!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ένα νέο τραγούδι με τον τίτλο «Pineapple Pen», που μας έρχεται από την Ιαπωνία, έχει κατακλύσει το διαδίκτυο και είναι πολύ κοντά στο να πάρει το χρίσμα από τον Psy και το Gangnam Style.

Στο βίντεο, που έχει μέχρι στιγμής πάνω από 5 εκατομμύρια προβολές, εμφανίζεται ένας Ιάπωνας ονόματι Πίκο Τάρο (Piko Taro), ο οποίος εξηγεί ότι αν συνδυάσεις ένα στυλό με ένα μήλo και έναν ανανά έχεις ένα στυλό-ανανά-μήλο-στυλό (pen-pineapple-apple-pen).

Και

ναι αυτοί οι… βαθυστόχαστοι στίχοι έχουν τρελάνει τον κόσμο των social media από τη στιγμή που το 9GAG δημοσίευσε το τραγούδι με σχόλιο: «Αυτό θα είναι το νέο ringtone του κινητού σας».

Ο Τάρο ανέβασε το βίντεο του στο YouTube πριν από περίπου ένα μήνα, στις 25 Αυγούστου και έχει κυκλοφορήσει σε όλο τον κόσμο.

Μάλιστα, νέοι Ιάπωνες έχουν δημοσιεύσει δικά τους βίντεο στα social media όπου χορεύουν υπό τους ρυθμούς του pineapple pen ενώ γεννήθηκε και το hashtag #PPAP στο Twitter.

PenPineappleApplePen with IK HAHA
Full Video:https://t.co/zJAzG0vQAt@BtktkK #PPAP #ペンパイナッポーアッポーペン #哈ㄉ #ESH #beatbox #PenPineappleApplePen pic.twitter.com/yZwh58fkrN

— ChuanBeatbox (@ChuanBeatbox) September 27, 2016

I have a pen. I have an apple. Uh! APPLE PEN! #PPAP

* Rika & Riko pic.twitter.com/rkpMMFVhyX

— Khairul (@luriahk) September 26, 2016

Αν δεν το έχετε ακούσει… ίσως θα έπρεπε…

Το πιο πετυχημένο πάντως σχόλιο ήταν και το πρώτο που έγινε σε αυτό το viral βίντεο. «Και πώς τελειώνει ακριβώς; Τι τρέχει με την κοινωνία μας;»

Το άρθρο Τέλος το Gangnam Style! Το Pineapple Pen έχει «τρελάνει» το διαδίκτυο! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα