«Τελικός» για τον Ολυμπιακό ο αγώνας κόντρα στη Μονπελιέ

Ματς «ζωής και θανάτου» είναι για τον Ολυμπιακό η αναμέτρηση κόντρα στη γαλλική Μονπελιέ, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι «ερυθρόλευκοι» επιθυμούν μόνο τη νίκη, προκειμένου να εξασφαλίσουν την τρίτη θέση του ομίλου τους (που οδηγεί στο Europa League) και να διεκδικήσουν, στα δύο τελευταία παιχνίδια, την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Σε περίπτωση ισοπαλίας, ο Ολυμπιακός θα διατηρήσει το προβάδισμα σε σχέση με τους Γάλλους, όμως θα έχει να αντιμετωπίσει τις Άρσεναλ και Σάλκε όπου οι απώλειες βαθμών είναι κάτι παραπάνω από πιθανές.

Αντιθέτως, με ήττα, τα πράγματα θα γίνουν εξαιρετικά δύσκολα για την ελληνική ομάδα που πλέον θα κινδυνέψει με αποκλεισμό από κάθε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Οι Γάλλοι δείχνουν πολύ επικίνδυνοι εκτός έδρας: μάλιστα, είχαν καταφέρει να αποσπάσουν εκτός έδρας ισοπαλία από τη Σάλκε, αγωνιζόμενοι για 40 λεπτά με έναν παίκτη λιγότερο.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, καθώς ο Τοροσίδης αναμένεται να επιστρέψει στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού και το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον Μοντέστο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός με βάση τις τελευταίες ενδείξεις αναμένεται να παρατάξει τους Κάρολ, Τοροσίδη, Μανωλά, Σιόβα, Χολέβα, Μοντέστο (ή Φέισα), Μανιάτη, Γκρέκο, Αμπντούν, Μασάντο και Μήτρογλου.

 

Keywords
Τυχαία Θέματα