Naomi Campbell:Το πάρτι-υπερπαραγωγή για τα γενέθλια του συντρόφου της

Το σούπερ μόντελ μόλις έφτασε στην περιοχή της Jodhpur στην μακρινή Ινδία για να επιμεληθεί το πάρτι που οργανώνει για τα 50α γενέθλια του Ρώσου δισεκατομμυριούχου συντρόφου της.

 Οι φωτογράφοι την περίμεναν από νωρίς στο αεροδρόμιο για να την αποθανατίσουν. Εκείνη ντυμένη απλά με ένα κοντό λευκό φορεματάκι και μαύρα μεγάλα γυαλιά κατέφθασε κρατώντας μία πανάκριβη τσάντα γνωστού γαλλικού οίκου.

Το πάρτι θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη και η 42χρονη Naomi σχεδιάζει κάτι το ανεπανάληπτο για τον Vladimir Doronin.

 Οι καλεσμένοι

θα είναι περίπου 80, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το μοντέλο έχει «κλείσει» την Diana Ross για να τραγουδήσει το “Happy Birthday” στον «καλό» της, χωρίς να υπολογίζει τα χρήματα.

 Η γιορτή πρόκειται να διαρκέσει δύο ημέρες. Την μία ημέρα οι καλεσμένοι θα βρεθούν σε πανάκριβο ξενοδοχείο ενώ την άλλη σε ιστορικό χώρο της περιοχής.

Ακόμα και οι προσκλήσεις που στάλθηκαν μέσω email, εμφάνιζαν τον Vladimir, ως έναν άλλο James Bond κάτω από το νερό.

 Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα της Naomi, δεν σκοπεύει να «λυπηθεί» τα έξοδα. Ήδη έχει ασχοληθεί με τις βίζες των καλεσμένων. Ενώ όλοι θεωρούν ότι θα είναι το πάρτι του αιώνα.

Το μοντέλο και ο δισεκατομμυριούχος είναι μαζί από το 2008, ενώ το 2010, για να ευχαριστήσει την σύντροφό του, διοργάνωσε εκείνος ένα φαντασμαγορικό πάρτι για τα 40α γενέθλια της, με την Grace Jones και το συγκρότημα των “Black Eyed Peas” να ξεσηκώνουν μελωδικά τους καλεσμένους.

Keywords
Τυχαία Θέματα