Τελικά, στα ημιτελικά ο Γρηγοριάδης

Ενώ η εμφάνισή του δεν του επέτρεψε να περάσει στα ημιτελικά στα 100μ. ύπτιο ανδρών, ο Άρης Γρηγοριάδης είδε την τύχη να του χαμογελά και μετά την απόφαση του Ρώσου Βλάντιμιρ Μορόζο να αποσυρθεί θα πάρει τη θέση του και θα δώσει το “παρών”, στην επόμενη φάση. Ο Άρης Γρηγοριάδης είχε τερματίσει 17ος με χρόνο 54,52’’, δεκαέξι μόλις δέκατα από τον Ισπανό κολυμβητή που κέρδισε

τη συμμετοχή ως 16ος!

«Κολύμπησα αργά»

Ο 27χρονος πρωταθλητής δεν ένιωθε καλά, όπως δήλωσε: «Ο χρόνος είναι ο δείκτης. Εμεινα μακριά από το χρόνο μου και δεν κατάφερα να προκριθώ. Δεν ένιωθα καλά και κολύμπησα αργά, αυτό είναι όλο. Η κούρσα δεν ήταν πολύ γρήγορη, ήταν στα μέτρα μου, αλλά δεν μπόρεσα να βγάλω τον καλύτερο εαυτό μου.

Έκανα ένα φορμάρισμα για το Ντέμπρετσεν κι ένα μικρό φορμάρισμα για τους Ολυμπιακούς, που δυστυχώς δεν μου βγήκε. Ηταν δύσκολο το φορμάρισμα και για τις δύο διοργανώσεις, αλλά αυτό δεν μπορεί να σε επηρεάσει τόσο πολύ. Θα το μελετήσουμε, θα δούμε τι έφταιξε και θα συνεχίσουμε», ήταν τα λόγια του 27χρονου Έλληνα πρωταθλητή πριν την απρόσμενη εξέλιξη που του χαρίζει την συμμετοχή στην επόμενη φάση των προκριματικών.

Keywords
Τυχαία Θέματα