Τέμπη τραγωδία: Βίντεο σοκ ώρες μετά τη σύγκρουση τρένων

Εθνική τραγωδία σημειώθηκε τα μεσάνυχτα ύστερα από τη σύγκρουση δύο τρένων στη Λάρισα, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 38 άνθρωποι και να σημειωθούν δεκάδες τραυματίες. Ο τηλεοπτικό σταθμός OPEN εξασφάλισε πλάνα μέσα από τα βαγόνια του επιβατηγού τρένου, τα οποία συγκλονίζουν. Οι επιβάτες του τρένου έχουν αφήσει πίσω τα προσωπικά τους αντικείμενα, καθώς η μόνη τους σκέψη ήταν να επιβιώσουν μετά τη σφοδρή και πολύνεκρη σύγκρουση.

Ένα βαγόνι -το πρώτο μετά από τα δύο μπροστινά που έχουν συνθλιβεί ολοκληρωτικά μετά

από την σύγκρουση με το άλλο τρένο- έχει γύρει προς τα αριστερά, ενώ υπάρχουν πεσμένα πράγματα στο έδαφος. Από τα πλάνα που παρουσιάζει ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN, φαίνονται μεγάλα κομμάτια σίδερου από τα δύο μπροστινά βαγόνια που έχουν συνθλιβεί, να βρίσκονται διάσπαρτα δίπλα από τα υπόλοιπα βαγόνια που δεν υπέστησαν τόσο μεγάλη ζημιά. Παράλληλα, στο ίδιο βίντεο φαίνεται το τρένο να έχει ανασηκωθεί από τις ράγες, αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, οι επιβάτες στην προσπάθεια τους να απεγκλωβιστούν, έσπασαν τα πλαϊνά τζάμια από το τρένο και πήδηξαν από εκεί ώστε να «αποδράσουν» από τα βαγόνια, ενώ παράλληλα διέφυγαν προς την αντίθετη κατεύθυνση από αυτή της φωτιάς που είχε ξεσπάσει στα πρώτα δύο.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τέμπη, Βίντεο,tebi, vinteo