Τέμπη αγνοούμενοι: Έκκληση για 24χρονη από την Κύπρο

Έκκληση για τον εντοπισμό μιας αγνοουμένης 24χρονης από την σύγκρουση των τρένων, κάνει ο πατέρας του φίλου της. Δεκάδες είναι οι συγγενείς των αγνοουμένων που βρίσκονται έξω από τα νοσοκομεία της Λάρισας περιμένοντας να ακούσουν νέα για τους δικούς τους ανθρώπους. Ο πατέρας ενός 26χρονου που βρισκόταν στο τρένο, δήλωσε πριν από λίγη ώρα πως οι αρχές τους ρωτούν τι φορούσαν ή εάν είχαν τατουάζ προκειμένου να τους αναγνωρίσουν. Την ίδια ώρα, μεταξύ των αγνοουμένων είναι και μία 24χρονη κοπέλα από την Πάφο της

Κύπρου. Μιλώντας στις κάμερες έξω από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, ο πατέρας του αγοριού της, και δείχνοντας φωτογραφίες της κοπέλας, έκανε έκκληση για όποιον την έχει δει και γνωρίζει κάτι για την τύχη της.

Συγκεκριμένα, όπως είπε, η 24χρονη λέγεται Αναστασία Αδαμίδου, είναι οδοντίατρος και βρισκόταν στο τρίτο βαγόνι και από τις 11 χθες το βράδυ δεν έχει επικοινωνήσει με κανέναν.

Όπως λέει δεν είναι ούτε στις λίστες των τραυματιών ούτε των νεκρών. Πρόσθεσε μάλιστα, πως οι γονείς της έρχονται από την Κύπρο στη Λάρισα.

Keywords
Τυχαία Θέματα