«Τάκη μου, σε φάγανε»: Τραγικές φιγούρες μάνα και σύζυγος (video)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Απαρηγόρητες, σύζυγος και μητέρα του Παναγιώτη Μαυρίκου περιμένουν στο ΚΑΤ για τη δύσκολη διαδικασία της αναγνώρισης του πτώματος.

Θλίψη, σπαραγμός και οργή…..Καμιά από τις δύο γυναίκες δεν μπορεί να πιστέψει το τραγικό τέλος του Παναγιώτη Μαυρίκου, το μεσημέρι της Πέμπτης, μέσα στο αυτοκίνητό του, στην Αττική Οδό.

Οι κραυγές της μάνας σοκάρουν

«Που είσαι Τάκη;Πάει ο Τάκης μου. Κάηκε το παιδί μου».Οι φωνές της μάνας ακούγονται στο «παγωμένο» ΚΑΤ…Η θλίψη

διαδέχεται τα λόγια της οργής: «Τάκη μου σε φάγανε, σε κάψαν ζωντανό», ενώ καταγγέλει ότι ο Μαυρίκος της έλεγε πως κάποιοι του ζητούσαν λεφτά: «Λεφτά μου ζητάνε μαμά».

Η σύζυγος αναγνώρισε το πτώμα

Κι ενώ δεν έχει ακόμα γίνει η διαδικασία της αναγνώρισης, η γυναίκα του Παναγιώτη Μαυρίκου είδε έναν ένα σταυρό που της έδειξαν και εκείνη διαπίστωσε ότι είναι ένας σταυρός που ανήκε στο σύζυγό της.

Το ραντεβού στο Μαρούσι πριν το τέλος

Μέχρι στιγμής ο μόνος που έχει αναφέρει ότι ο απανθρακωμένος άνδρας στην Αττική Οδό είναι ο γνωστός εκδότης, είναι ο Αλέξης Κούγιας, με δηλώσεις του στα parapolitika.gr. ο οποοίος πρόσθεσε ότι ο εκδότης Παναγιώτης Μαυρίκος, αναζητούνταν από τον ίδιο,καθώς είχαν ραντεβού, αλλά και από την οικογένειά του.Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, το δρομολόγιο του θανάτου ξεκίνησε από το Μαρούσι και κατέληξε στην Αττική Οδό.Εκεί, ο Παναγιώτης Μαυρίκος φέρεται να είχε ένα άγνωστο ραντεβού, λίγο προτού μπεί στην με κατεύθυνση προς Ελευσίνα και το όχημά του τυλιχτεί στις φλόγες.

Με DNA η ταυτοποίηση της σορού

Στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών θα σταλεί η σορός του Παναγιώτη Μαυρίκου τις επόμενες ώρες από το νοσοκομείο, προκειμένου να διενεργηθεί η νεκροτομή, καθώς η αναγνώριση από τους οικείους του είναι αδύνατη.Εκεί θα διαπιστωθεί εάν μπορεί να ληφθούν τοξικολογικά και ιστολογικά δείγματα ώστε να γίνουν σχετικές εξετάσεις.

Πηγή video και φώτο:protothema.gr

Το άρθρο «Τάκη μου, σε φάγανε»: Τραγικές φιγούρες μάνα και σύζυγος (video) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα