Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 7 Αυγούστου

Διαβάστε αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για τα προσωπικά, τα επαγγελματικά και τα ερωτικά όλων των ζωδίων.

Ειδικότερα:

Λέων

Σήμερα συναντιέται με ακρίβεια ο Ερμής με τον Δία στο ζώδιό σας, μια σύνοδος που αυτές τις μέρες φέρνει ευχάριστα νέα, συναντήσεις, ταξιδάκια, βόλτες. Το βράδυ ο Ερμής φεύγει απ” το ζώδιό σας και μέχρι τις 27/8 θα φέρει κινητικότητα στον οικονομικό σας τομέα, με επαφές, συζητήσεις, συμφωνίες, ενώ οι ιδέες και οι γνωριμίες σας θα φέρουν έσοδα.

Παρθένος

Λαμβάνετε

κάποια νέα που σας απελευθερώνουν με τη σύνοδο Ερμή-Δία αυτές τις μέρες. Πιθανές και κρυφές συναντήσεις ή γνωριμίες. Το βράδυ ο Ερμής περνά στο ζώδιό σας και θα σας κάνει πολύ επικοινωνιακούς μέχρι τις 27/8, θα έχετε διαύγεια νου, πολλές ιδέες κι ευκαιρίες για επαφές, συζητήσεις, συμφωνίες αλλά και για ταξιδάκια και μετακινήσεις.

Ζυγός

Ευχάριστα νέα που σας ανοίγουν δρόμους για το μέλλον φέρνει η σύνοδος Ερμή-Δία που κορυφώνεται σήμερα, ενώ φέρνει και ενθουσιώδεις στιγμές με τους φίλους σας και νέες γνωριμίες. Αλλάζει ζώδιο το βράδυ ο Ερμής, θα διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο έως τις 27/8, γι” αυτό θα είναι ένα διάστημα που στο νου σας θα κάνετε διάφορους απολογισμούς.

Σκορπιός

Λόγω της τυχερής συνόδου Ερμή-Δία που κορυφώνεται σήμερα μπορεί να λαμβάνετε καλά νέα για τα επαγγελματικά και να προχωράτε σε επιτυχημένες επαφές και γνωριμίες. Ο Ερμής το βράδυ αλλάζει ζώδιο και μέχρι τις 27/8 θα φέρει νέους φίλους, θ” ασχοληθείτε με τις παρέες σας και με ομάδες ή συλλόγους, αλλά και με το διαδίκτυο και τα social media.

Τοξότης

Η τυχερή σύνοδος Ερμή-Δία φέρνει κάποια καλά νέα αυτές τις μέρες, τα οποία σας ανοίγουν δρόμους για το μέλλον. Φέρνει όμως και ωραία ταξίδια και γνωριμίες εκεί. Το βράδυ σήμερα αλλάζει ζώδιο ο Ερμής και μέχρι τις 27/8 θα δώσει την ευκαιρία για επαγγελματικές συζητήσεις, γνωριμίες, συμφωνίες και συναντήσεις με άτομα εξουσίας.

Αιγόκερως

Ευνοϊκές εξελίξεις και νέα για θέματα οικονομικά ή κληρονομικά φέρνει η τυχερή σύνοδος Ερμή-Δία που κορυφώνεται σήμερα. Το βράδυ ο Ερμής αλλάζει ζώδιο και μέχρι τις 27/8 θα φέρει κινητικότητα στον τομέα των ταξιδιών, γι” αυτό θα είναι διάστημα με εκδρομές, περιπέτειες και με γνωριμίες στα ταξίδια σας. Διάστημα όμως και με διάβασμα και συγγραφή.

Υδροχόος

Γνωριμίες και συναντήσεις που σας ενθουσιάζουν φέρνει η ωραία σύνοδος Ερμή-Δία που κορυφώνεται σήμερα, ενώ μαθαίνετε και κάποια καλά νέα ή οι άλλοι σας λένε καλά πράγματα. Το βράδυ αλλάζει ζώδιο ο Ερμής, ο οποίος μέχρι τις 27/8 θα φέρει μια κινητικότητα σε ζητήματα οικονομικά, με επαφές, συμφωνίες, ρυθμίσεις. Διάστημα με περισσότερη ψυχανάλυση κι έρευνα.

Ιχθύες

Μπορεί να έχετε κάποια καλά νέα απ” τον εργασιακό σας χώρο με τη σύνοδο Ερμή-Δία που κορυφώνεται σήμερα, ή να γίνονται επαφές που σας ανοίγουν δρόμους. Ο Ερμής το βράδυ αλλάζει ζώδιο και μέχρι τις 27/8 θα κάνει ιδιαίτερα κοινωνική τη ζωή σας, θα φέρει πολλές νέες γνωριμίες και συναντήσεις, ενώ θα επικοινωνήσετε περισσότερο με τον σύντροφο.

Κριός

Η σύνοδος Ερμή-Δία φέρνει κάποια καλά νέα και ωραίες ερωτικές γνωριμίες αυτές τις μέρες. Το βράδυ ο Ερμής εισέρχεται στην Παρθένο και μέχρι τις 27/8 θα δώσει την ευκαιρία για επαγγελματικές επαφές, συζητήσεις και ιδέες, ενώ θα κάνει δραστήρια την καθημερινότητά σας. Θα ενημερωθείτε επίσης για θέματα υγείας και διατροφης. Περισσότερη τάξη και πρόγραμμα.

Ταύρος

Πιθανές θετικές εξελίξεις και τηλέφωνα ή επαφές που αφορούν θέματα σπιτιού, οικογένειας, ακινήτων. Η αλλαγή ζωδίου του Ερμή θα φέρει ερωτικές γνωριμίες και συναντήσεις μέχρι τις 27/8, αλλά και δημιουργικές ιδέες. Θα επικοινωνήσετε περισσότερο με τα παιδιά και θα ενημερωθείτε γι” αυτά. Ωραίες εκδρομές επίσης, διασκέδαση, φλερτ, παιχνίδι. Διαύγεια νοητική.

Δίδυμοι

Κάποια ευχάριστα νέα φέρνει η σύνοδος Ερμή-Δία που κορυφώνεται σήμερα, αλλά και ενθουσιώδεις συναντήσεις, γνωριμίες, βόλτες και ταξιδάκια. Το βράδυ ο Ερμής αλλάζει ζώδιο και μέχρι τις 27/8 θα τονίσει θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων, όπου θα φέρει σκέψεις, συζητήσεις και συμφωνίες ή και μια μετακόμιση. Ο νους σας θα βρίσκεται αρκετά στο παρελθόν.

Καρκίνος

Θετική για τα οικονομικά σας η σύνοδος Ερμή-Δία που κορυφώνεται σήμερα, η οποία φέρνει και κάποια καλά νέα, επαφές κι έσοδα. Ο Ερμής αλλάζει ζώδιο το βράδυ και θα φέρει αρκετή κινητικότητα επικοινωνιακή μέχρι τις 27/8, ένα διάστημα με πολλές γνωριμίες, συναντήσεις, ιδέες, γράψιμο, διάβασμα, αλλά και βόλτες και ταξιδάκια.

Πηγή: thebest.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα