Τα ζώδια σήμερα, Μεγάλη Δευτέρα 6 Απριλίου

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια για τα προσωπικά, τα οικονομικά και τα επαγγελματικά.

Ειδικότερα:

Κριός

Ο Ήλιος συναντιέται με τον επαναστατικό Ουρανό στο ζώδιό σας, μια σύνοδος “ηλεκτρική, που αυτές τις μέρες προκαλεί ιδιαίτερη υπερδιέγερση και φέρνει ξαφνικά γεγονότα ή και σοκ, αλλαγές και συνειδητοποιήσεις. Ταυτόχρονα, σήμερα ο Ερμής κορυφώνει θετική όψη με τον Δία η οποία φέρνει κάποια καλά νέα

και ελπιδοφόρες γνωριμίες, συναντήσεις, συζητήσεις.

Ταύρος

Η υπερδιέγερση που προκαλεί η νευρική σύνοδος Ήλιου-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, είναι λογικό να ταράζει τον ύπνο σας αυτές τις μέρες, ενώ είναι πιθανό να προκύπτουν ξαφνικά και κάποια θέματα απ” το παρελθόν που πρέπει να κλείσουν. Η θετική γωνία Ερμή-Δία φέρνει αίσιες εξελίξεις και ειδήσεις σε σπίτι κι ακίνητα, αλλά και άνοιγμα ψυχικό.

Δίδυμοι

Ξαφνική αλλαγή σχεδίων αλλά και απρόβλεπτες συμπεριφορές ή εξελίξεις σε φιλίες και μέσα σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα, φέρνει αυτές τις μέρες η νευρική αλλά και αφυπνιστική σύνοδος Ήλιου-Ουρανού. Σάς ωθεί σε εναλλακτικές ενασχολήσεις και στο ίντερνετ. Ταυτόχρονα κορυφώνεται η θετική γωνία Ερμή-Δία που φέρνει κάποιες καλές ειδήσεις και ελπιδοφόρες επαφές.

Καρκίνος

Ιδιαίτερα νευρική η σύνοδος Ήλιου-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, η οποία αυτές τις μέρες φέρνει ανατροπές και ξαφνικά γεγονότα στη ζωή σας, κυρίως στα επαγγελματικά. Έντονη αβεβαιότητα αλλά και καινούργια πράγματα – μέρες αλλαγών. Ταυτόχρονα κορυφώνεται η θετική όψη Ερμή-Δία που βελτιώνει τα έσοδα και φέρνει ελπιδοφόρες επαφές και συζητήσεις ή συμφωνίες.

Λέων

Ανατροπές και ξαφνικές αλλαγές σε ταξίδια, σπουδές και νομικά θέματα φέρνει αυτές τις μέρες η νευρική σύνοδος Ήλιου-Ουρανού, ενώ αλλάζει και η στάση σας προς τη ζωή – μέρες φώτισης και συνειδητοποιήσεων. Κορυφώνεται ταυτόχρονα και η θετική όψη Ερμή-Δία, η οποία φέρνει ευχάριστα νέα, ανοίγματα, ελπιδοφόρες συζητήσεις και γνωριμίες που ανοίγουν πόρτες.

Παρθένος

Οικονομικά θέματα παρουσιάζουν ιδιαίτερη αστάθεια αυτές τις μέρες με τη νευρική σύνοδο Ήλιου-Ουρανού, κι έτσι ζητήματα δανείων, ασφαλειών, επενδύσεων, κληρονομικών, συντάξεων, διατροφής συζύγου κλπ, σάς κρατούν σε εγρήγορση. Ωστόσο κορυφώνεται και η θετική όψη Ερμή-Δία η οποία φέρνει διευκολύνσεις σε διάφορες συναλλαγές αλλά και κάποιες καλές ειδήσεις.

Ζυγός

Μέρες ανατροπών, σοκ αλλά και εκπλήξεων αυτές με την σύνοδο Ήλιου-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, ενώ κυρίως σε σχέσεις και συνεργασίες υπάρξουν ξαφνικές εξελίξεις. Στόχο έχει την πρόοδο η επιρροή αυτή. Η θετική γωνία Ερμή-Δία που κορυφώνεται και αυτή σήμερα, φέρνει ευχάριστες συναντήσεις, αισιόδοξα νέα και διεύρυνση του κοινωνικού σας κύκλου.

Σκορπιός

Το πρόγραμμά σας αλλάζει συχνά αυτές τις μέρες με τη νευρική σύνοδο Ήλιου-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, η οποία φέρνει και έκτακτα θέματα στη δουλειά. Έκτακτες εξελίξεις και σε υγεία/διατροφή. Ωστόσο η θετική όψη Ερμή-Δία που κορυφώνεται κι αυτή σήμερα, φέρνει καλά επαγγελματικά νέα, ενώ οι αλλαγές σε συνήθειες θα φέρουν βελτίωση υγείας.

Τοξότης

Άστατα τα αισθηματικά αυτές τις μέρες με τη σύνοδο Ήλιου-Ουρανού, όμως δεν αποκλείεται να βιώνετε κι έναν κεραυνοβόλο έρωτα. Η όψη αυτή φέρνει έκτακτα θέματα με τα παιδιά επίσης. Κορυφώνεται σήμερα και η θετική γωνία Ερμή-Δία, η οποία φέρνει κάποια ευχάριστα νέα και συναντήσεις, ενώ “ανοίγει” το νου και προκαλεί αισιοδοξία.

Αιγόκερως

Αστάθεια και αρκετά έκτακτα γεγονότα φέρνει αυτές τις μέρες η σύνοδος Ήλιου-Ουρανού, ενώ κυρίως θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων σάς κρατούν σε εγρήγορση. Συνειδητοποιήσεις και απελευθέρωση απ” το παρελθόν. Σήμερα κορυφώνεται επίσης το θετικό τρίγωνο Ερμή-Δία, το οποίο φέρνει καλές εξελίξεις και συζητήσεις ή συμφωνίες, κυρίως σε οικονομικά και σπίτι.

Υδροχόος

Ο νους σας φωτίζεται αυτές τις μέρες με την “ηλεκτρική” σύνοδο Ήλιου-Ουρανού, η οποία όμως προκαλεί νευρική υπερδιέγερση. Φέρνει έκτακτα γεγονότα με συγγενείς ή σε επικοινωνία και μετακινήσεις. Όμως σήμερα κορυφώνεται και η θετική όψη Ερμή-Δία, η οποία φέρνει ευχάριστες συναντήσεις ή γνωριμίες και επιτυχημένες συζητήσεις και συμφωνίες. Αυξάνει δε τις γνώσεις.

Ιχθύες

Αρκετά έκτακτα έξοδα και γενικά αστάθεια οικονομική προκαλεί αυτές τις μέρες η νευρική σύνοδος Ήλιου-Ουρανού, όμως δεν αποκλείονται και απρόβλεπτα έσοδα. Στη βελτίωση των εσόδων βοηθά και το θετικό τρίγωνο Ερμή-Δία που κορυφώνεται επίσης σήμερα, μια όψη που φέρνει κι επιτυχίες ή καλά νέα και ελπιδοφόρες επαφές και συμφωνίες στα εργασιακά.

Keywords
Τυχαία Θέματα