Τα πλάνα Περέιρα εν όψει Ντνίπρο την Πέμπτη

Φαίνεται να καταλήγει στην τελική ενδεκάδα, που θα παρατάξει στην παγωμένη έδρα της Ντνίπρο για το Europa League ο τεχνικός του Ολυμπιακού και με το κρίσιμο παιχνίδι τίτλου απέναντι στον Παναθηναϊκό να ακολουθεί.

Ο Ρομπέρτο θα είναι κάτω από τα γκολπόστ, δεξί μπακ θα παίξει ο Ομάρ και αριστερό ο Μαζουάκου. Οι Σιόβας και Αυλωνίτης θα αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, με τους Μιλιβόγιεβιτς

και Μανιάτη να είναι στον άξονα. Δεξί χαφ θα είναι ο Ντοσεβί, αριστερό ο Ντουρμάζ και πίσω από τον Μήτρογλου θα κινείται ο Φορτούνης.

Ο Πορτογάλος έχει κάνει τις πρώτες του σκέψεις όμως δεν έχει καταλήξει ακόμα οριστικά στις αποφάσεις του. Εξάλλου ο Περέιρα θα πρέπει να διαχειριστεί και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί, που είναι επίσης πολύ σημαντικό.

Με τον Ολυμπιακό να μπαίνει σε μια σειρά από ματς, μεγάλης σπουδαιότητας, με Ντνίπρο και Παναθηναϊκό ζητάει από τους παίκτες του κατοχή και πολύ καλή κυκλοφορία και ανάπτυξη. Θέλει ισορροπία μεταξύ των γραμμών και να μην γίνεται το εύκολο λάθος.

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα