Τα πιο χειριστικά ζώδια: Αυτοί κινούν τα νήματα ύπουλα

Και μόνο στο άκουσμα της λέξης “χειραγώγηση” μας έρχονται στο μυαλό άσχημες εμπειρίες από καταστάσεις που αφήνουν μεγάλη πικρία. Σχέσεις με φίλους, συντρόφους ή συναδέλφους περνούν από 40 κύματα όταν ένας θύτης και ένα θύμα διασταυρώνονται και πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για να δημιουργηθεί μια τόσο τοξική σχέση μεταξύ τους. Είναι επικίνδυνο ταλέντο να μπορεί κανείς να ελίσσεται τόσο εύκολα στον ενδόκοσμό μας και να ακεί τόση επιρροή πάνω μας. Δείτε παρακάτω τα τρία πιο χειριστικά ζώδια

που είναι απόλυτα χειριστικά, το καθένα με το δικό του τρόπο.

Δίδυμος: Το “σιγανό ποταμάκι”

Δεν είναι νέο ότι οι Δίδυμοι είναι διπρόσωποι! Ακόμη χειρότερα, είναι οι άνθρωποι με τα χίλια πρόσωπα και επιλέγουν να φορέσουν εκείνο που ταιριάζει καλύτερα στο περιβάλλον τους. Προσαρμόζονται εύκολα και με την ίδια ευκολία μπορούν να κάνουν τον οποιοδήποτε να τους εμπιστευτεί. Έχουν επίσης έναν επικίνδυνο τρόπο να παίζουν με τις λέξεις, συνθέτοντας όμορφες φράσεις που μπορεί να είναι αληθινές μπορεί και όχι. Θα τους πιστέψετε; Σίγουρα οι Δίδυμοι, αν το θέλουν, μπορούν να σας πουλήσουν καυτό τσάι στο πιο εξωτικό νησί ή μια μέρα με καύσωνα στην Αθήνα. Αυτό που θέλουν πραγματικά είναι να κάνουν ενδιαφέροντα πράγματα. Είναι χειριστικοί με τη γλώσσα και όχι με τις πράξεις οπότε δεν είναι άμεσα επικίνδυνοι. Έχουν έντονη ανάγκη να αφήσουν το στίγμα τους.

Καρκίνος: Ο πιο καμουφλαρισμένος

Οι καρκίνοι εκμεταλλεύονται το γεγονός ότι είναι τρυφεροί και ευαίσθητοι, ή ότι τουλάχιστον έτσι δείχνουν.  Δεδομένου ότι οι δεν είναι ποτέ άμεσοι όταν θέλουν να επικοινωνήσουν τις προθέσεις τους, μπορούν να καταφύγουν σε διάφορες μεθόδους: κάνουν μούτρα, γκρινιάζουν, είναι μονίμως θλιμμένοι ή το μυαλό τους κολλάει επίμονα σε αυτό που θέλουν να εκφράσουν. Και αυτή η συμπεριφορά μπορεί να συνεχιστεί, έως ότου γίνει αντιληπτή από τους άλλους το είδος και το μέγεθος της… δυστυχίας τους!

Αλλωστε μην ξεχνάτε ότι το ζώδιο του Καρκίνου συμβολίζεται από το καβούρι, του οποίου το σκληρό εξωτερικό κέλυφος δηλώνει τη δυσπιστία τους απέναντι σε ό,τι τους περιβάλλει, ενώ παράλληλα είναι πολύ καλοί ανιχνευτές του ανθρώπινου ψεύδους. Αυτές είναι και οι ιδιότητες ενός Καρκίνου που μπορούν να κάνουν τη χειραγώγηση με εύκολο τρόπο για να αντιμετωπίσει μια σύγκρουση. Πάντως, ο διχασμός τους ανάμεσα στην ανάγκη τους να αγαπηθούν και στην αμφισβήτηση όσων προσπαθούν να τους αγαπήσουν, συχνά τους προκαλεί μεγάλο εσωτερικό άγχος.

Σκορπιός: Ο πιο ύπουλα χειριστικός

Ο Σκορπιός είναι το πιο χειριστικό ζώδιο όλου του ζωδιακού κύκλου. Πρόκειται για ένα μικρό, ύπουλο πλάσμα του οποίου το απροσδόκητο τσίμπημα γεμίζει με θανατηφόρο δηλητήριο. Αυτή είναι η δύναμη που μπορεί να έχει ένας Σκορπιός. Έχουν μια εσωτερική αίσθηση φιλοδοξίας, ξοδεύουν πολύ χρόνο για να παρατηρούν τους άλλους και κρατούν πάντα κρυφή την ατζέντα τους. Μπορούν πανεύκολα να σας στηρίξουν σε μια στιγμή αδυναμίας, να πουν ακριβώς αυτό που θέλετε να ακούσετε και να απομνημονεύσουν όλα όσα τους εκμυστηρευτείτε, απλώς για την περίπτωση που αυτές οι πληροφορίες θα αποδειχθούν χρήσιμες αργότερα.

Αυτό που τους κάνει τόσο μοναδικά ισχυρούς είναι ότι ο Σκορπιοί μπορούν να δουν και στο σκοτάδι. Αναλαμβάνουν ευθύνες, παίρνουν σημαντικές πρωτοβουλίες που οι περισσότεροι φοβούνται πολύ να αναζητήσουν. Αυτή η ικανότητα τους επιτρέπει να παρακάμπτουν εύκολα τους άλλους. Όμως, κάτω από τις πονηρές μεθόδους τους δεν κρύβεται απλώς μια προσπάθεια να αποκτήσουν τον έλεγχο, αλλά να προστατεύσουν τα δικά τους συμφέροντα και εκείνων που αγαπούν. Εάν έχετε έναν Σκορπιό στο πλάι σας, είστε πολύ τυχεροί. Εάν πάλι τους έχετε απέναντί σας… πρέπει να ανασυγκροτήσετε δυνάμεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αυτοί,aftoi