Τα μουσικά σχήματα που θα βάλουν «φωτιά» στον χειμώνα

Άλλοι ξεκίνησαν και άλλοι ετοιμάζονται για τη… μεγάλη πρεμιέρα. Ο λόγος για τους τραγουδιστές και τις τραγουδίστριες στα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, δηλαδή τα μπουζούκια, όπου αναμένεται να κατακλυστούν από κόσμο.

Ιδού οι συνεργασίες, που θα βάλουν «φωτιά» στον χειμώνα:

Νίκος Βέρτης – Ελένη Φουρέιρα

Ο Νίκος Βέρτης από αρχές Οκτωβρίου θα εμφανίζεται μαζί με την εντυπωσιακή Ελένη Φουρέιρα. Ο Νίκος Βέρτης μετά της απόλυτα επιτυχημένες εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη επιστρέφει στην

Αθήνα έτοιμος να μας τραγουδήσει τις αμέτρητες επιτυχίες του μαζί με την Ελένη Φουρέιρα που θα δώσει μια πιο pop νότα στο σχήμα έχοντας ετοιμάσει και ένα μοναδικό χορευτικό show.

Νότης Σφακιανάκης – Πέγκυ Ζήνα

Ο Νότης Σφακιανάκης, ο “άρχοντας” του λαϊκού τραγουδιού προβαίνει σε μια πολύ μεγάλη συνεργασία που φήμες την ήθελαν να γίνεται την περυσινή σεζόν. Νότης Σφακιανάκης και Πέγκυ Ζήνα προετοιμάζονται να παρουσιάσουν ένα άκρως λαϊκό πρόγραμμα από αρχές Δεκεμβρίου.

Σάκης Ρουβάς

Ο Σάκης Ρουβάς τη φετινή καλοκαιρινή σεζόν περιόδευσε σε όλη την Ελλάδα με την μουσικοθεατρική παράσταση The Ace of Hearts Tour όπου κάθε εμφάνιση ήταν sold out, κάτι ανάλογο θα επιδιώξει να πετύχει και στις εμφανίσεις του στην Αθήνα σε ένα εναλλακτικό πρόγραμμα κάτι ανάμεσα σε live και χορευτική παράσταση.

Αντώνης Ρέμος – Γιάννης Ζουγανέλης – Μελίνα Ασλανίδου

Ο Αντώνης Ρέμος και Μελίνα Ασλανίδου τελειώνοντας τις εμφανίσεις τους στη Θεσσαλονίκη θα ξεκουραστούν λίγο καθώς αμέσως μετά ξεκινούν οι προετοιμασίες για τις εμφανίσεις τους με το Γιάννη Ζουγανέλη στο Αθηναϊκό κοινό. Όπως πάντα ο Αντώνης Ρέμος παρουσιάζει προγράμματα τα οποία ξεχωρίζουν, κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και φέτος.

Κωνσταντίνος Αργυρός – Κώστας Μαρτάκης – Χριστίνα Σάλτη – Θωμαή Απέργη

Το “παιδί γενναίο” ο Κωνσταντίνος Αργυρός παρέα με τον Κώστα Μαρτάκη , τη Θωμαή Απέργη και τη Χριστίνα Σάλτη αποτελούν ένα από τα πιο νεανικά σχήματα που συνδυάζει το pop και το λαϊκό. Νέοι αλλά παράλληλα καταξιωμένοι καλλιτέχνες που ξέρουν αν ανεβάζουν τη διασκέδασή μας στα ύψη.

Γιώργος Τσαλίκης – Πάνος Καλλίδης

Γιώργος Τσαλίκης και Πάνος Καλίδης συνεργάζονται για πρώτη φορά, δύο καλλιτέχνες με πολλά κοινά σημεία καθώς και οι δύο χαρακτηρίζονται από την αμεσότητά τους με τον κόσμο και το ταλέντο που έχουν με το που εμφανίζονται στην πίστα το γλέντι να ξεκινά. Ο Γιώργος Τσαλίκης προέρχεται από εμφανίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό ενώ ο Πάνος Καλλίδης τραγούδαγε στη Θεσσαλονίκη. Τέλη Οκτωβρίου αναμένεται να γίνει η πρεμιέρα του σχήματος.

Γιώργος Νταλάρας – Ελένη Βιτάλη – Γλυκερία

Ο Γιώργος Νταλάρας φέτος συνεργάζεται σε ένα πιο έντεχνο πρόγραμμα σε σχέση με τα υπόλοιπα σχήματα που σας παρουσιάζουμε με την Ελένη Βιτάλη και την Γλυκερία, τρείς καταξιωμένοι καλλιτέχνες με τεράστια πορεία στο τραγούδι.. οι συστάσεις είναι περιττές και όλοι αναμένουμε την πρεμιέρα σύντομα.

Πάνος Κιάμος – Ελένη Χατζίδου – STAN

Ο Πάνος Κιάμος μετά της εμφανίσεις του με την Ελευθερία Ελευθερίου στην Αμερική προετοιμάζεται να τραγουδήσει για μία ακόμα σεζόν στις Αθηναϊκές πίστες, αυτή τη χρονιά μαζί του η Ελένη Χατζίδου που βλέπει την τελευταία της επιτυχία “Δε θα σε περιμένω” να χτυπάει πρωτιές στα charts όπως και ο STAN με το τραγούδι του “Όταν αγαπάς”

Γιώργος Γιαννιάς – Χρήστος Μενιδιάτης – Στέλλα Καλλή

Ο Γιώργος Γιαννιάς, ο Χρήστος Μενιδιάτης και η Στέλλα Καλλή αποτελούν λαϊκή νεανική τριάδα που θα βάλει φωτιά στις νύχτες μας. Ετοιμαστείτε για πολύ κέφι και χορό σε ένα μουσικό σχήμα που θα ξεχωρίσει.

Γιώργος Σαμπάνης – Τάμτα – Κατερίνα Λιόλιου

Ο τραγουδιστής, στιχουργός και συνθέτης Γιώργος Σαμπάνης αναλαμβάνει τη διασκέδασή μας σε ένα πρόγραμμα που θα θυμίζει λίγο από μπουζούκια και λίγο από live clubbing , πρόσφατα κυκλοφόρησε το τραγούδι του “Κανείς δεν ξέρει” ενώ η συνύπαρξή του με την εντυπωσιακή Τάμτα και την Κατερίνα Λιόλιου που γνωρίσαμε από το The Voice είναι πολύ ενδιαφέρουσα.

Θάνος Πετρέλης – Ανδρέας Στάμος – Πωλίνα Χριστοδούλου

Ο Θάνος Πετρέλης επανέρχεται στις εμφανίσεις του στις Αθηναϊκές πίστες έτοιμος να μας τραγουδήσει την τελευταία του επιτυχία “Πες μου” έχοντας στο πλευρό του τον Ανδρέα Στάμο και την Πωλίνα Χριστοδούλου.

Γιώργος Μαζωνάκης – Πάολα – Παντελής Παντελίδης

Σχήμα φωτιά με την Πάολα να συνεργάζεται και πάλι με το Γιώργο Μαζωνάκη όπως και την καλοκαιρινή σεζόν, ενώ με τον Παντελή Παντελίδη τραγουδούσαν μαζί τις δύο προηγούμενες χειμερινές σεζόν. Ένα πρόγραμμα άκρως λαϊκό από τρείς ξεχωριστούς τραγουδιστές.

Νίκος Οικονομόπουλος – Δέσποινα Βανδή – Demy – Boys & Noise

Ο Νίκος Οικονομόπουλος συνεργάζεται και πάλι με τη Δέσποινα Βανδή. “Ποτέ” είναι το τραγούδι που μόλις κυκλοφόρησε ο Νίκος Οικονομόπουλος ενώ η Δέσποινα Βανδή βρίσκεται στην κορυφή του air play με το τελευταίο της τραγούδι “Κάνε κάτι”. Μαζί τους η αγαπημένη σε όλους Demy ενώ και το boyband Boys and Noise.

Βασίλης Καρράς – Στέλιος Ρόκκος – Τάκης Ζαχαράτος – Αμαρυλλίς – Στέλιος Λεγάκης

Ο λαϊκός Βασίλης Καρράς συναντά τον ροκά με τις μοναδικές μπαλάντες Στέλιο Ρόκκο και ο Τάκης Ζαχαράτος βάζει μια διαφορετική πινελιά σε ένα σχήμα με την πανέμορφη Αμαρυλλίς και τον νεαρό Στέλιο Λεγάκη.

Νατάσα Θεοδωρίδου – Γιώργος Θεοφάνους

Μια μεγάλη λαϊκή τραγουδίστρια και ένας κορυφαίος συνθέτης σμίγουν και μας παρουσιάζουν ένα ζεστό πρόγραμμα με αγαπημένα τραγούδια. Νατάσα Θεοδωρίδου και Γιώργος Θεοφάνους ενώ μαζί τους και ο ηθοποιός Παντελής Καναράκης.

Σταμάτης Γονίδης – Χρήστος Χολίδης

“Δυόμιση και εγώ περιμένω…” θα ακούμε από το Σταμάτη Γονίδη και “Σ’ αγαπώ…” από το Χρήστο Χολίδη ενώ οι δύο καλλιτέχνες ετοίμασαν και ένα ντουέτο για τη συνεργασία τους με τίτλο “Φίλε μη ρωτάς”.

Τόνι Σφήνος

Ένα εναλλακτικό πρόγραμμα με επιτυχίες από τα 80′s και 90′s θα παρουσιάσει ο Τόνι Σφήνος όπως πάντα εκκεντρικός ενδυματολογικά και με το μοναδικό του ταλέντο στην υποκριτική.

Τζίμης Πανούσης

Ο Τζίμης Πανούσης αποτελεί ειδική κατηγορία είναι έτοιμος να μας παρουσιάσει το πηγαίο του ταλέντο στη σάτιρα αλλά και να τραγουδήσει τα ιδιαίτερα τραγούδια του με τον καυστικό στίχο που διακρίνονται και να σχολιάσει τα γεγονότα της καθημερινότητας και των πολιτικών εξελίξεων.

Όσο για τις τιμές στα μπουζούκια, τη φετινή σεζόν δείχνουν να παραμένουν στα ίδια επίπεδα σε σχέση με πέρυσι.

Keywords
σχηματα, ελευθερια ελευθεριου, the voice, θεσσαλονικη, αθηνα, pop, ελλαδα, ace, εμφάνιση, live, voice, demy, air, play, noise, απεργια 17 δεκεμβριου, απεργια 21 δεκεμβριου, απεργια 22 δεκεμβριου, απεργια 23 δεκεμβριου, απεργια 27 δεκεμβριου, απεργια 28 δεκεμβριου, απεργια 30 δεκεμβριου, απεργια 31 δεκεμβριου, νοτης σφακιανακης, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, απεργια 5 οκτωβριου, απεργια 10 οκτωβριου, απεργια 19 οκτωβριου, απεργια 20 οκτωβριου, απεργια 1 δεκεμβριου, Καλή Χρονιά, νικος απεργης, κωστας καρρας, φωτια, θωμαη απεργη, demy, ελενη, ζουγανελη, νικος βερτης, γλυκερια, ζηνα, ηθοποιος, νταλαρας, οικονομοπουλος, προγραμμα, ρεμος, τραγουδια, φημες, αμαρυλλις, αμερικη, ασλανιδου, βανδη, βερτης, βιταλη, βρισκεται, γεγονοτα, γινει, γινεται, γλεντι, γονιδης, δεσποινα βανδη, δεσποινα, δωσει, ελευθερια, εμφάνιση, επιτυχια, ζουγανελης, ιδια, θεοδωριδου, θυμιζει, κιαμος, κωστας μαρτακης, μαζωνακης, νατασα θεοδωριδου, παντα, παολα, πεγκυ ζηνα, προγραμματα, ροκα, ροκκος, σακης ρουβας, σατιρα, σεζον, συντομα, ταμτα, τζιμης πανουσης, τονι, τραγουδιστρια, φουρειρα, φορα, χρηστος, χριστινα, κωνσταντινος, air, ace, εμφανισεις, γιωργος σαμπανης, γιωργος γιαννιας, ιδιαιτερα, κωστας, μπουζουκια, noise, πετρελης, play, pop, πωλινα, πωλινα χριστοδουλου, σαμπανης, θανος πετρελης, θανος, voice
Τυχαία Θέματα