Τα μέτωπα της φωτιάς σε Θεσσαλία, Μαγνησία, Κρήτη και Ζάκυνθο

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Πυρκαγιές έχουν ξεσπάσει σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Χλόη του Δήμου Ρήγα Φεραίου Μαγνησίας καθώς και στη Θεσσαλία στην περιοχή Αγναντερή, Κιλελέρ και γίνονται προσπάθειες για την κατάσβεσή τους. Επίσης εξακολουθούν να υπάρχον διάσπαρτες εστίες φωτιάς στον Χανδρά Σητείας, ενώ υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά στο Κορακονήσι Ζακύνθου.

Την πυρκαγιά που ξέσπασε στην αγροτοδασική έκταση που βρίσκεται στην περιοχή Χλόη του Δήμου Ρήγα Φεραίου Μαγνησίας, επιχειρούν να σβήσουν 25 πυροσβέστες με 12 οχήματα, τέσσερα αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

Το θετικό στην όλη κατάσταση είναι ότι δεν απειλεί κατοικημένη περιοχή.

Στη Θεσσαλία η φωτιά που ξέσπασε σήμερα σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Αγναντερή του Κιλελέρ, εξακολουθεί να κατακαίει την συγκεκριμένη περιοχή. Στο σημείο επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 10 οχήματα και 2 αεροσκάφη. Η φωτιά δεν απειλεί κατοικημένη περιοχή.

Διάσπαρτες εστίες φωτιάς και όχι ενιαίο μέτωπο υπάρχουν πλέον στον Χανδρά Σητείας. Δεν απειλούνται κατοικημένες περιοχές., ενώ το έργο της κατάσβεσης δυσχεραίνουν οι πολύ ισχυροί άνεμοι.

Τέλος υπό μερικό έλεγχο τέθηκε νωρίτερα η φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα σε δασική έκταση στο Κορακονήσι Ζακύνθου.

Το άρθρο Τα μέτωπα της φωτιάς σε Θεσσαλία, Μαγνησία, Κρήτη και Ζάκυνθο εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. Τα γεγονότα τώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα