Τα καλύτερα λέει ο Βαλβέρδε για τον Ολυμπιακό

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε μπορεί πλέον να αποτελεί τον προπονητή σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες παγκοσμίως, ωστόσο τα χρόνια που πέρασε στην Ελλάδα δεν θα φύγουν εύκολα από την μνήμη του.

Κατά την διάρκεια της παρουσίασής του από την Μπαρτσελόνα είπε για τον Ολυμπιακό:

«Ο Ολυμπιακός είναι ένας σύλλογος που σημαίνει πολλά για μένα. Νόμιζα ότι θα κάτσω για πολύ λίγο, αλλά ήμουν εκεί για τρία χρόνια.

Γνώρισα έναν υπέροχο σύλλογο και έναν υπέροχο κόσμο, όπως ο ελληνικός. Πάντα αναρωτιέμαι εάν θα επιστρέψω εκεί, όμως τώρα είμαι στην Μπαρτσελόνα. Θα δούμε. Ξέρω ότι πλέον θα υπάρχουν ακόμα περισσότεροι φίλαθλοι της Μπαρτσελόνα στην Ελλάδα».

Στη συνέχεια, μίλησε για την Μπαρτσελόνα και τον τρόπο παιχνιδιού. «Γνωρίζω καλά πως είναι ο τρόπος παιχνιδιού της Μπαρτσελόνα. Περισσότερο μέσω του άξονα και με αρκετούς συνδυασμούς, όσον αφορά το σύστημα, δεν πιστεύω ότι είναι κάτι το τόσο σημαντικό.

Το στιλ παιχνιδιού το ξέρω. Πρέπει να το διατηρήσουμε και να το υιοθετήσουμε και πάλι όπως ήταν. Ωστόσο, η σκέψη μου είναι να εμβαθύνουμε σε αυτό, να δώσουμε περισσότερή βάση σε αυτό και να το βελτιώσουμε», τόνισε ο Ερνέστο Βαλβέρδε και συνέχισε:

«Αυτό που θέλω και αυτό που μου αρέσει είναι να βελτιώσω τους παίκτες, να δημιουργήσω ένα έντονο ομαδικό πνεύμα και να έχουμε αποτελέσματα. Με τον καιρό θα δείτε αυτό που σκέφτομαι στον αγωνιστικό χώρο».

Το άρθρο Τα καλύτερα λέει ο Βαλβέρδε για τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα