Τα Χριστούγεννα, τον αγαπώ πιο πολύ

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Αν υπάρχει μία μέρα του χρόνου που πρέπει να σε βρει με ταίρι αυτή είναι η 25η Δεκεμβρίου. Ξαφνικά, το να πιεις έναν καφέ στην φωτισμένη πόλη αποκτά ζωτική σημασία και το να βολτάρεις στους δρόμους χέρι-χέρι με το αγόρι σου είναι must. Θες να ψιλοβρέχει, να χιονίζει, να γίνουν κόκκινα τα μαγουλάκια και να χουχουλιάσετε μαζί.

Κι επειδή πιθανόν να απομακρυνθήκατε λόγω των υποχρεώσεων, τώρα είναι η ευκαιρία να βάλεις νέα

φωτιά στη σχέση σου. Όχι, μην περιμένεις από το κλίμα να αλλάξει την κατάσταση.

Δράσε.

Πάρ’ τον μετά τη δουλειά, βγείτε έξω να χαζέψετε την στολισμένη πόλη και τις εκθαμβωτικές βιτρίνες και εκεί στα ξαφνικά που χαζεύει το σακάκι, πες του πόσο πολύ τον αγαπάς. Θα νιώσετε σαν μικρά χαρούμενα και ενθουσιασμένα παιδάκια. Καθίστε σε ένα στολισμένο ήσυχο μπαράκι και σχεδιάστε τι θα κάνετε τις μέρες που θα έχετε άδεια, ακόμα κι αν μείνετε στην πόλη.

Κάποιο απόγευμα, φτιάξτε ζεστή σοκολάτα για αναμετρηθείτε με τα αγαπημένα σας επιτραπέζια κι αφήστε τον «παιχνιδιάρικο» ανταγωνισμό να κάνει την… σέξι δουλειά του.

Κι επειδή γιορτές χωρίς μελομακάρονα δεν γίνονται, να τι θα κάνετε την Κυριακή!

Σαν καλή νοικοκυρά κι αφού βάλεις κάτι… ωραίο, βρες μια συνταγή που να σου ταιριάζει και δοκιμάστε παρέα, υπό τον ήχο της χριστουγεννιάτικης μουσικής. Για το τέλος, αφήνω το καλύτερο. Πάρτε μια κόλλα χαρτί και ένα μολύβι και μιλήστε για τα όνειρά σας, για τους στόχους που θέλετε να πετύχετε την επόμενη χρονιά.

Όλα τα υπόλοιπα, άσ’ τα στο… κλίμα.

Το άρθρο Τα Χριστούγεννα, τον αγαπώ πιο πολύ εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα